7 éves lányom kezd szőrösödni, nem korai ez még?
Pár hónapja már látom, hogy eléggé szőrös a lába, a nemi szervén és a hónalján is vannak már szálak. Még csak 7 éves, nem korai ez még? Az is igaz, hogy korához képest fejlett kislány, magas, kerek formás csinos, nem kövér, de nem is sovány. Nem tudom mi a normális, tapasztalatokra lennék kiváncsi. Lehet hogy menstruálni is hamar fog így? Én 13 évesen kezdtem menstruálni, de fogalmam sincs a szőrösödés mikor kezdődött.
Köszönöm a válaszokat.
3-as,igen az étrend8többek között)
A rengeteg tartósítószer,a hormon kezelt dolgok stb ezt eredményezik.
Csak érdekességként elmondom,hogy ma már bizonyítható tény,hogy a sok tartósítószer miatt egy mai hulla sokkal később bomlik le,mint 100 évvel ezelőtt.
Viszont az hogy ez most normális vagy sem....
Mi számít normálisnak?
Az se normális,hogy házakban lakunk,főtt ételt eszünk stb.
Sőt,mivel mi Európában élünk még az se normális,hogy banánt,narancsot,krumplit,paradicsomot,paprikát stb eszünk,hiszen itt eredetileg nem volt..
Egyébként kérdező,igen,6-7 évesen már bőven van abban a korban,hogy el lehessen kezdeni adagolni a témát.
Nem 14 évesen kell egyszerre rázúdítani az egészet a gyerekre.
Sőt,ha megfogadsz egy tanácsot,ne csak a biológiai folyamatokat kezd el megbeszélni vele apránként,hanem a szexualitást is(nyilván mindig az ő szintjén),hogy tudja,hogy mi természetes,mi nem,hogyan lehet kifejezni a másik iránt a szeretetét,és mi az,amibe nem muszáj belemennie,ha nem akar,mire vigyázzon,érzelmileg mi természetes stb
#16-os:
Te tényleg a szexről akarsz beszélni egy 7 éves gyereknek??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!