Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves mellett ez sok (munka...

3 éves mellett ez sok (munka miatt) külön töltött idő?

Figyelt kérdés

A lányom ovis. Heti négy napon történik az, hogy a gyerek reggel oviban van (ekkor nyilván külön vagyunk) és engem nem lát este fél kilencig, 10-kor legkésőbb alszik. A maradék 3 napból egyen szintén megy oviba, én viszont nem dolgozok tehát 3-kor találkozunk, a maradék kettő nap a hétvége.

Ez sok lenne?

2017. aug. 6. 22:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kiváncsi vagyok, hogyha egy apuka tette volna fel a kérdést, akkor is így reagáltatok volna, hogy milyen sok távollét ez. Sok apuka még külföldre is elmegy a megélhetés érdekében, mégsem bántja öket senki. Igen, sok, de a gyermekkel addig sem idegenek vannak, hanem óvoda után az apja és a nagyszülei. Ha a hétvége minőségi időtöltést jelent, akkor nincs itt semmi gond.

Az óvoda kötelező, és reggel 8-9 között be kell érni, nem lehet a foglalkozásokat késői érkezéssel megzavarni. Minden nap kötelező, meg gondolom, anyukának néha a háztartásra is kell idő. Nincs itt semmi baj, ha hét közben apuka foglalkozik a gyerekkel szépen, anyuka pedig hétvégén igykeszik vele minőségi időt együtt tölteni.

2017. aug. 8. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!