Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért visítoznak, ordíbálnak...

Miért visítoznak, ordíbálnak ennyire mostanában a gyerekek mint az őrültek, régebben nem volt ennyire sok a csoportosan visítós gyerekek száma?

Figyelt kérdés

Nem csak nekem tűnt fel,hanem körülettem még nagyon soknak, anyáknak is,szóval itt nem gyerekutálókról beszélek,én sem vagyok az,de azt tapasztalom hogy sokszor a szülők többet lesik a telefonjukat mint a gyereküket a téren,játszin is és alig szólnak rájuk.

Ami itt megy a házunknál is egy ideje az már katasztrófa. Mi is kiabáltunk kiskorunkban nyilván,habár én emlékszem hogy igen szigorúan ránk is szóltak akkor,de ez már nem normális hogy egész nap csak az üvöltést hallgatjuk. Az egyik anyát is hallottam hogy rászólt a gyerekére,hogy egész nap ordibálsz,had már abba, az meg csak röhög rajta.

2017. júl. 23. 17:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Visitoznak,gyerekek vagy hógolyoznak ,nem mindegy gyerekek játszon ,parkban hangosak,csapatban meg méghangosabbak aki lakotelepen,lakik,vagy ovoda melett vagy iskola melett az tudhatja hogy ez ezel jár ,

Mellesleg asem mindegy hogy 16-18 évesről beszélünk vagy 10 év alatiakrol.és este 9 után vagy mondjuk délután 6kor.

2017. júl. 24. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!