Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2év körüli gyereketek miket...

2év körüli gyereketek miket és mikor eszik egy nap?

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
22 hónaposom van. Reggel fél 6-6 körül szopi plusz cucu (ismét babát várok, így már nem elég neki a tej, cumisüvegből is kap), 9 körül elrágcsál egy fél kiflit, pogácsát ilyesmit, inni vizet fogad el, néha joghurtitalt. Délben szopizik, azzal elalszik, majd ébredés után ebédel. Mindent eszik, amit mi. 3-4 körül kap gyümölcsöt, joghurtot, ilyesmit, 6 körül ha éhes, kicsit nasizik (1-2 keksz, vagy egy banán, ha sütöttem sütit akkor esetleg abból egy kicsi), fél 8 körül, fürdés után vacsorázik, olykor déli maradékot, vagy meleg vacsit csinálok, de szereti a virslit, a tojás bármilyen formáját, vagy a bundáskenyeret is. Iszik mellé amit mi (teát, tejet), de nem sokat, mert cucut is kér utána, végül cicivel alszik el. Éjjel általában egyszer ébred, akkor cicizik.
2010. máj. 22. 12:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én nagy lányom áprilisban töltötte be a 2 évet és a következő képpen alakul az étkezése:

Reggel kb. fél 8 és 8 között reggelizik, természetesen amit én/mi is eszünk azt kapja Ő is. Pl:vajaskenyér csirkemellsonkával, kenőmájas kenyér, sült vagy főtt tojás, tejfölös kenyér, bundás kenyér (hozzá paradicsom, uborka, paprika ami van itthol) és még sorolhatnám, továbbá tea vagy ásványvíz. Van amikor Nesquik kakaót iszik hozzá egy kis műzlivel.

Délelőtt ha kér akkor egy alma vagy banán, vagy egy kis jóreggelt keksz, köles golyó amit éppen megkíván.

Ebéd fél 12-kor, természetesen mindig főtt ennivaló, amit főzök, aztán alvás.

Uzsonna 17 órakkor ami lehet virsli (mármint füstli), lekváros kenyér, valamilyen péksütemény (bukta, vajas pogácsa) és hozzá Danonino, vagy más joghúrt, vagy amit a reggelinél is felsoroltam, de van amikor szintén főtt ennivalót kap.

Ebéd és uzsonna között, mármint délután is szokott valamilyen gyümölcsöt vagy tejterméket krémtúrót, Pingut is fogyasztani.

Este, lefekvés előtt iszik egy kis teát és alvás.

Igyekszem változatosan étkeztetni, változatosan főzni, mind a gyümölcsök, zöldségek, tejtermékek széles palettáját kimeríteni.

2010. máj. 22. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:
reggel, fél 8 körül ébred, akkor iszik babatejet, aztán eszik velem kiflit vmi feltéttel. ebédre főtt kaja van, fél 12-12 körül, utána eszik 1 joghurtot. alszik, mikor felkel, kb fél 4-kor eszik gyümölcsöt, 6 -fél 7 felé vacsorázik v főtt kaját, v péksütit, v vmi hideget, és fürdés után megint jön a babatej és alvás.
2010. máj. 22. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!