Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki 3 év körül gyerekkel...

Aki 3 év körül gyerekkel vált, elmesélné a tapasztalatait?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet ezt minél kisebb sérülést okozva kommunikálni a gyerek felé? Hogyan viseli, hogy a másik szülő nincs életvitelszerűen vele? (Itt arra gondolok, hogy ha felébred, akkor nem lesz ott a másik szülő, hiába találkozhatnk korlátlanul)

No meg a felnőtt szempontja is érdekel, főleg a leki része.

2017. júl. 10. 08:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbáljatok meg higgatak lenni és nem veszekedni a gyerek előtt. Meg kell mondani neki, hogy mindketten nagyon szeretitek.

ha sokat veszekedtetek korábban, akkor jobb lesz így a kicsinek, ha lesz két nyugodt szülője. bár nem tudom ez-e az oka a válásnak.

2017. júl. 10. 10:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, lelki terror az apa részéről.

Apaként nincs vele gondom, de a gyerek már kezdi kifejezni, hogy apa bántott, most ne jöjjön ide hozzám, stb. Nekem ez nagyon nagy figyelmeztetés, amellett, hogy én se érzem jól magam a kapcsolatban, ezért szeretnék válni.

Apának jó, partnerként leszerepelt.

2017. júl. 10. 11:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretném,hogy olyan párkapcsolati mintát lásson, ahol a férfi verbálisan alázhatja a nőt.
2017. júl. 10. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem mindenképp jobb lesz neki. És neked is. Idővel meg találhatsz olyan társat, aki megbecsül és nem bánt sehogyan sem.

Az azért elég durva, hogy még a kicsinek is feltűnik, hogya apa hogyan viselkedik.

Nyugodj meg és próbáld kialakítani a kettőtök életét. Viszont az apától ne tiltsd el, ha a kicsivel tényleg foglalkozik és nem bántja.

2017. júl. 11. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!