Aki 3 év körül gyerekkel vált, elmesélné a tapasztalatait?
Hogyan lehet ezt minél kisebb sérülést okozva kommunikálni a gyerek felé? Hogyan viseli, hogy a másik szülő nincs életvitelszerűen vele? (Itt arra gondolok, hogy ha felébred, akkor nem lesz ott a másik szülő, hiába találkozhatnk korlátlanul)
No meg a felnőtt szempontja is érdekel, főleg a leki része.
Próbáljatok meg higgatak lenni és nem veszekedni a gyerek előtt. Meg kell mondani neki, hogy mindketten nagyon szeretitek.
ha sokat veszekedtetek korábban, akkor jobb lesz így a kicsinek, ha lesz két nyugodt szülője. bár nem tudom ez-e az oka a válásnak.
Igen, lelki terror az apa részéről.
Apaként nincs vele gondom, de a gyerek már kezdi kifejezni, hogy apa bántott, most ne jöjjön ide hozzám, stb. Nekem ez nagyon nagy figyelmeztetés, amellett, hogy én se érzem jól magam a kapcsolatban, ezért szeretnék válni.
Apának jó, partnerként leszerepelt.
Akkor szerintem mindenképp jobb lesz neki. És neked is. Idővel meg találhatsz olyan társat, aki megbecsül és nem bánt sehogyan sem.
Az azért elég durva, hogy még a kicsinek is feltűnik, hogya apa hogyan viselkedik.
Nyugodj meg és próbáld kialakítani a kettőtök életét. Viszont az apától ne tiltsd el, ha a kicsivel tényleg foglalkozik és nem bántja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!