3 éves kislánynak elég csak fürdőbugyi a strandon?
Mivel a felsőteste semmivel sem különbözik egy hasonló korú kisfiú testétől, így ebből a szempontból elég a fürdőbugyi.
Később azért kapott bikinit, mert kezdett szégyenlős lenni, és tetszett neki, hogy olyan nagylányos.
Viszont pici gyerekre, ha egész nap a szabadban vagytok, akkor célszerű egy vékony fehér pólót adni és nyári sapkát. Nincs az az 50 faktoros naptej, ami egész nap védi. :(
Legalább a déli órákban mindenképp érdemes jobban takarni a kis bőrét.
Ém mindenképpen egyberészest adnék rá!
Még itthon sincs 1 szál bugyiban
Vannak kis bikinik is, meg egyrészes fürdőruha is. Én mindenképp adnék rá, tudom, sokan nem értetek velem egyet, de nekem ciki volt 3-5 éves korom körül az ilyesmi.
Nem értem, miért kell lepontozni azt, aki másképp gondolja. Erre a kérdésre nem csak egyféle válasz létezik, mindenki elmondhatja, hogy gondolja, nem?
"3 évesnek miért kéne bikini?? MIT kell eltakarni vele?:D Persze, hogy elég a fürdőbugyi."
A Napot.
Ellenben az alsó testtáj védettebb a Naptól, főleg, ha sokat mozog a gyermek, tehát deréktől lefele kisgyermek számára teljesen felesleges bármi ruhanemű.
A gyermek fejét kell leginkább védeni a Naptól, tehát szemellenzős sapka, illetve bármi, ami karimás, muszáj.
A törzs is nehezen ég le a Naptól, ha sokat mozog a gyermek. De nem árt egy felső, vagy akár egyrészes fürdőruha. De az se baj, ha elmarad.
A fejét, főleg arcát kell nagyon védeni a Naptól.
De NEM kemikáliákkal.
Hanem természetes takarással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!