Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves kislánynak elég csak...

3 éves kislánynak elég csak fürdőbugyi a strandon?

Figyelt kérdés
2017. júl. 8. 13:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%
Kedves kérdező! Nem mondtam, hogy te pontoztad le. Csak általánosságba írtam a dolgot, mert nagyon sok helyen ezt látom, és valahogy most bukott ki a kérdés. Bocsi még egyszer! Szép napot!
2017. júl. 8. 15:44
 12/20 anonim ***** válasza:
69%

Mivel a felsőteste semmivel sem különbözik egy hasonló korú kisfiú testétől, így ebből a szempontból elég a fürdőbugyi.

Később azért kapott bikinit, mert kezdett szégyenlős lenni, és tetszett neki, hogy olyan nagylányos.

Viszont pici gyerekre, ha egész nap a szabadban vagytok, akkor célszerű egy vékony fehér pólót adni és nyári sapkát. Nincs az az 50 faktoros naptej, ami egész nap védi. :(

Legalább a déli órákban mindenképp érdemes jobban takarni a kis bőrét.

2017. júl. 8. 16:23
 13/20 anonim ***** válasza:
43%

Ém mindenképpen egyberészest adnék rá!

Még itthon sincs 1 szál bugyiban

2017. júl. 8. 16:28
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Vannak kis bikinik is, meg egyrészes fürdőruha is. Én mindenképp adnék rá, tudom, sokan nem értetek velem egyet, de nekem ciki volt 3-5 éves korom körül az ilyesmi.

Nem értem, miért kell lepontozni azt, aki másképp gondolja. Erre a kérdésre nem csak egyféle válasz létezik, mindenki elmondhatja, hogy gondolja, nem?

2017. júl. 8. 16:56
 15/20 anonim ***** válasza:
36%
Egyrészesben pisilni vinni maga a csoda. Bugyira szavazok.
2017. júl. 8. 18:24
 16/20 anonim ***** válasza:
45%
Persze hogy elég, 6-7 éves korig simán. Mégis miben különbözik egy ilyen korú kislány teste egy kisfiúéjtól? Amúgy meg ha csak nem a tűző napon van, még fázhat is benne, mert értelemszetűen átnedvesedik.
2017. júl. 8. 18:33
 17/20 anonim ***** válasza:
70%
Én vagyok az az anyuka aki vagy gyerek bikinit vagy egyberészes fürdőruhát adnék rá. Én úgy gondolom fürdőbugyi max itthon saját medencébe adnám rá. Strandon fürdőruhát mert én magam sem vennék fel csak egy bugyit fel. 6 éves alányom idén kétrészes fürdőrucit vettem ami elsőre olyan mintha egybe lenne de külön van felső része és alsója.
2017. júl. 8. 20:15
 18/20 anonim ***** válasza:
65%
Én egyberészest adtam lányomra ennyi idősen .lehet kapni aranyos egyberészes fürdőruhákat.
2017. júl. 9. 09:02
 19/20 anonim ***** válasza:
83%
Max itthon. En adnek ra felsoreszt, mert nekem van egy rossz emlekem ilyen kiskorombol. Csak egy bugyit adtak ram es nagyon szegyelltem magam... en nem tennem ki ennek a gyerekem. Nagyobb koromban meg egyszer taborban az egyik lanynak nem volt meg felsoreszese csak bugyija, pedig mar nott a melle mindenkinek... szegeny nagyon sirt amikor latta, hogy mindenki bikiniben van. Tudom, hogy most kisgyerekrol van szo, de nekem eleg meghatarozoak ezek a negativ elmenyek. Meg nekem furcsa lenne. Csak latja o is, hogy anyan ks van felso meg a tobbi lanyon, o rajta meg miert nincs. A boltba se viszem le felmeztelen. Igaz, fiut se vinnek.
2017. júl. 9. 13:20
 20/20 anonim ***** válasza:
19%

"3 évesnek miért kéne bikini?? MIT kell eltakarni vele?:D Persze, hogy elég a fürdőbugyi."

A Napot.

Ellenben az alsó testtáj védettebb a Naptól, főleg, ha sokat mozog a gyermek, tehát deréktől lefele kisgyermek számára teljesen felesleges bármi ruhanemű.

A gyermek fejét kell leginkább védeni a Naptól, tehát szemellenzős sapka, illetve bármi, ami karimás, muszáj.

A törzs is nehezen ég le a Naptól, ha sokat mozog a gyermek. De nem árt egy felső, vagy akár egyrészes fürdőruha. De az se baj, ha elmarad.

A fejét, főleg arcát kell nagyon védeni a Naptól.

De NEM kemikáliákkal.

Hanem természetes takarással.

2017. júl. 9. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!