Hogyan kell egy kisfiút megpisiltetni?
A fiam 2 évesen lett szobatiszta. Az apukájától elleste az állva pisilést, úgyhogy a kezdetektől fellépőre állva pisilt. Sokáig kellett tartanom a kukiját. Most 4 éves, már egy jó ideje teljesen önállóan vécézik (a hátsóját is egyedül törli).
Amíg tartanom kellett, mögé álltam, a ruháit letoltuk a bokájáig, és lazán megfogtam a kukiját, belecéloztam a vécébe. Lazán, nehogy megszorítsd!
Ennyi! Nem akartam ülve pisilésre tanítani, az Ő szempontjából nézve sokkal higiénikusabb, ha idegen helyen nem ül rá a vécére. Korábban még kellett törölgetni utána a vécét, most már viszont olyan ügyesen végzi a dolgát, mint a felnőttek.
Én a kukiját tartó kezét fogtam meg,hogy segítsek irányítani.
Először is el kell dönteni,hogy ülve vagy állva szeretne pisilni. Ha ülve,az könnyű,sak figyelni kell,hogy a kuki a wc-be lógjon. Ha állva,akkor bugyi letol(max térdig,nem kell bokáig),fogja meg a kukiját(arra képes onnantól,hogy tárgyakat meg tud fogni),te meg a kezét,és irányítsd a sugarat a wc-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!