Vérvételen voltunk és nem fertőtlenítették le a kezét a kislányomnak. Úgy tett mikor mondtam, hogy a tű steril. De tudtommal fertőtleníteni szoktak, vagy tévedek?
Elozo, van egeszsegugyben szerzett egyetemi diplomad es 15 ev szakmai tapasztalatod ket orszagban ? Ha van, nem szoltam.
2017. júl. 7. 11:55
12/17 anonim válasza:
Be volt borítékolva, hogy ezt fogod válaszolni. Ha nincs logika, marad a nyers erő. Oké, nem, egészségügyi diplomám nincsen, és zömmel a többi válaszolónak sincs, ezért vettem a bátorságot rávilágítani, hogy számunkra amit előző posztodban leírsz, az teljesen logikátlan. Legalábbis a hozzám hasonló, buta embereknek. De azért majd majd szóljál, ha a diplomád mellett észszerű magyarázatod is lesz. Így a lakikus olvasótábor számára. Mert nyilván a hozzád hasonló szakembereknek erre nincs is szükségük.
2017. júl. 7. 12:02
13/17 anonim válasza:
Ha lenne reális esély egy pillanatnyi steril tűszúráson keresztül szepszist okozó fertőzést szerezni, akkor az emberiség már elég régen kipusztult volna, kedves 74%-os. Nap mint nap megsérül mindenki a kertben, a konyhában, a játszótéren, a műhelyben, stb. koszos bőrrel, nem steril tárgyak által. Mégis ritkán kell vérmérgezést megelőző tetanusz oltással beavatkozni.
2017. júl. 7. 12:13
14/17 anonim válasza:
12, milyen "nyers ero"? A valaszolo tan odament hozzad es behuzott neked? Fogadd el, amihez nem ertesz arrol csak velemenyed lehet, tudasod nem. Barmennyire faj hogy nem vagy polihisztor magadtol, de a hattertudas nelkuli velemeny olyan mint a segglyuk: mindenkinek van de senkit nem erdekel a mase.
2017. júl. 7. 12:46
15/17 anonim válasza:
Higgadj le nyugodtan, senki nem fog bántani. Pontosan hol olvastál olyat, hogy polihisztornak tartom magam? Nem vagyok polihisztor, erre is utaltam már, és ahogy bátorkodtam rávilágítani, vannak így mások is ezzel (te kivételt képezel). Épp ezért kértem, hogy a látszólag logikátlannak tűnő állítást, miszerint a láthatóan vastagon koszos embert kell csak fertőtlenítővel letörölni, legyen szíves elmagyarázni. De nekem ez nem ér ennyit, hogy itt köpödjön rám egy önjelölt megmondóember.
IGEN, te vagy az okosabb.
2017. júl. 7. 12:55
16/17 anonim válasza:
Nem kaphat mert kapott tetanuszt a kotelezo oltasokkal es az jo sokaig ved!
Amugy meg hiaba fertotlenitene le... Rafujja es azzal a mozdulattal le is torli! Ezeknek a fertotlenito cuccoknak van egy behatasi ideje. Minimum 1-2 perc. De van olyan szer us ami 5-10 perces behatasi idovel rendelkezik! Hidd el ha befujja es letorli, semmit se csinalt csak pocsekolt!:)))
Hany helYen lattad h ulnek feletted amig megszarad?
Engem is le lehet szolni, de en ezt tanultam egezsegugyi iskolaban!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!