A fiam igen, a lányom nem. Nem szoktam szórakoztatni őket, igyekszem haladni. Beszélgetni szoktunk, és mindig megnézhetik a játékokat, könyveket.
2017. júl. 5. 10:00
2/12 anonim válasza:
Nem igazán válaszás kérdése ez, ehhez simán alkalmazkodnia kell, az élet része. Nem szoktam szórakoztani sem, max megkérem, hogy válasszon joghurtot vagy kétszrsültet meg beszélgetünk közben, vagy megnyomja a zöldségmérlegen a gombot, ilyenek.
2017. júl. 5. 10:02
3/12 anonim válasza:
16 éves vagyok, de még emlékszem, hogy engem teljesen le tudott kötni ha még a bevásárlás előtt kaptam egy rudit, chipset esetleg egy kissebb játékot vagy valamit. Amint megkaptam tudtam, hogy ha kiérünk megehetem a csokimat, vagy amit éppen kaptam. Szóval teljesen nyugodtan és jól viselkedtem a boltban beszélgetni is lehetett velem.
2017. júl. 5. 10:14
4/12 anonim válasza:
1. vagyok. Igen, mérlegelni is engedem, meg kiflit hoznak, segítenek pakolni, választanak maguknak, ilyesmik. Nem gondoltam erre, mint szórakoztatás. :)
2017. júl. 5. 10:15
5/12 anonim válasza:
4 éves fiam szeret.
Engedem, hogy minden játékot megnézzen, aztán a vásárlásnál segít mindenben.
2017. júl. 5. 10:17
6/12 anonim válasza:
Kislányom utál vásárolni. 7 éves.
De, ha mondom neki,hogy szükségem van rá, akkor szívesen jön. Megkérem, hogy válasszon zsepit, mérleget nyomkod, vigyáz a kosárra. Élvezi,hogy nagylánynak kezelem, elengedem három sorral arréb. Vagy közösen tervezzük meg az ebédet, átgondoljuk, hogy ahhoz mi kell, míg kisebb volt, addig nehezebb volt.
2017. júl. 5. 10:46
7/12 anonim válasza:
Ő imád jönni, én viszont gyűlölök vele! Ha tehetem otthon hagyom az apjával/anyukámmal! 3,5 éves, pl egy tesconál az esetek 10%ában van el a bev.kocsiban ülve, a többi 90-ben ha sikerül is az elején beleültetni percek után ordít, hogy vegyem ki, akkor viszont abszolút semmit nem tudok a kocsiba tenni mert utána kell rohangálni vagy éppen nem lehet elhozni X sorból mert ő nézelődik..
2017. júl. 5. 11:24
8/12 anonim válasza:
Mindig 3-asba megyünk apjával míg én vásárolok addig ők elvannak, ugye ott ül a bevásárló kocsiba mármint a gyerek nem az apja, nyitogatja a hűtőajtót becsukja, amit veszek azt ő rakja be a kocsiba, mutogatjuk neki melyik zöldség/gyümölcs micsoda, hasonlók.
Egyedül mikor pénztárhoz érünk unja meg a dolgot ott mindig ki akar szállni én meg segítenék pakolni fel az apjának ilyenkor szokott lenni csak hiszti amúgy szereti a boltokat. Kedvence a praktiker,árkád,játékboltok ahol rengeteg a látnivaló.
2017. júl. 5. 12:24
9/12 anonim válasza:
Azért a bolti hűtőajtót, lehet, nem annyira korrekt dolog játszásiból nyitogatni. Végtére is élelmiszer van benne, amit más pénzért megvesz és esetlegesen meg is szeretne enni, nem újrafagyasztva... meg már csak azért se, hogy tanulja meg. Mert lehet, semmi baja nem lesz tőle a borsónak, de végül is attól se lesz feltétlenül bajod, ugye, ha átszaladsz a piroson... de azért a gyereknek nem ezt tanítod.
2017. júl. 5. 13:22
10/12 anonim válasza:
csak kinyitja-becsukja, nem hagyjuk nyitva ne aggódj sokáig :) épp csak utánoz minket, itthon se olvad le a hűtő mert kinyitja és becsukja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!