Tapasztaltad a saját gyereke (i) den, hogy az édesség (cukor) felpörgeti, izgatott, nyugtalan, szertelen stb. lesz tőle?
Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 20:03
3/18 anonim válasza:
Hát én nem vagyok szülő,15 éves vagyok de kiskoromban sok cukrot ettem és annyira felpörögtem hogy úgy ugráltam mint valami drogos nyuszi XD
4/18 anonim válasza:
Saját esetben nem, de rokoni körben egyértelműen.
5/18 anonim válasza:
Ez nem tévhit, a cukor szénhidrát ---> kevés tápanyag+sok energia gyorsan
6/18 A kérdező kommentje:
Tévhitnek biztos nem tévhit, éppen emiatt vagyok kíváncsi rá, ki mennyire veszi észre a gyerekén, gyerekeken.
2017. júl. 1. 20:26
7/18 anonim válasza:
Mindenkire másképp hat, van, aki épp az ellenkezője, álmos, fáradékony lesz, ahogy én is voltam. De valószínűleg a felpörgetett szervezet is ugyanígy lefárad később, mivel a kezdeti megugrás után a vércukor hirtelen leesik, és ez általában kiüti az embert.
8/18 anonim válasza:
Aham. A szénhidrát gyorsan emeli a vércukrot, minél gyorssbb felszívódású, annál gyorsabban. Az édesség gyors felszívódású szénhidrátokból készül.
9/18 anonim válasza:
Az első gyereknél azt gondoltam csak városi legenda, mert rá nem hatott így...második gyerek ha csokit eszik, hihetetlenül felporog...szóval van ilyen:)
10/18 anonim válasza:
Én látom az enyémen, rövid távú a hatás, de baromi látványos. Lenyeli a csokit, és egy percen belül úgy bepörög, hogy elkezd sikítva vihogva rohangálni. Úgy max 10 percig, aztán vége. 2 éves egyébként, baromi ritkán kap csokit, akkor is csak egy kockányit kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!