Milyen ételt csomagolnál 1,5 évesnek repülős utazáshoz?
Tipp?
Neki még nem jár étel a repülőn.
Milyen hosszú az út?
Én üveges bébiételt vinnék fel neki, ilyen gyümölcspürét, bulátát, kölesgolyót, babakekszet
Üvegeset sajnos már nem eszi meg.
Gyümölcspüréből a tasakos csúszik, de nem tudom mennyit engednek fel ~4 órás útra, s kb. 6-7 lakatná jól úgy 3 órára (de valószínűleg hasmenéses lenne az ára)..
Lakjon jól mielőtt felszálltok, a repülőn gyümölcspüré meg egy kis keksz, ha minden kötél szakad akkor egy tejszelet, ennyivel szerintem tűrnie kéne.
vagy enyém szereti még a házi péksütiket, szoktam neki sütni csökkentett sótartalmú perecet, virslis kiflit ilyeneket, hasonlóakat is vihettek magatokkal. Vagy még banán, babapiskóta.
Gyümipüré max a 100grammos legyen, mert nagyobbat nem vihetsz fel. Talàn az össz. a "folyadékból" lehet 1 liter, de az is legalàbb 10 felé osztva. Ha megengedik, mert ugye nem àtlàtszó. Ezt nem tudom..
De vigyél banànt, esetleg valamilyen màs gyümit feldarabolva kis ételesben. Péksütit vinnék. Felszàllàs elõtt megetetném a reptéren.
indulás előtt evett rendesen :)
Az útközben 8 órás péksüti volt gyümi és kértünk neki is ebédet abból jót evett.
5-ös válaszadónak: a babáknak felengednek bébiételt, tápszert (én készen bekevert boltit vittem, nem külön port és vizet). Ezek nem számítanak bele a max 1l-es átlátszó zacskós adagba, teljesen külön kezelik, átvilágyítják és nem is bontatják fel.
Én 3x repültem már a fiammal, első alkalommal csak szopizott de a biztonság kedvéért vittem tápszert is. Mikor már mást is evett akkor üveges bébikaját, kekszet, banánt vittem neki.
Kis szendvicset is pakolhatsz neki és többféle rágcsálnivalót raknék be, esetleg banán, alma.
És vigyél olyan könyvet az útra amit még nem látott előtte soha, nálunk ez is bejött. De vannak akik tablettel/okostelefonnal kötik le a gyerekek figyelmét a hosszú úton. Ha szerencséd van akkor aludni is fog azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!