Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha gyermekednek már végeztek...

Ha gyermekednek már végeztek gyomor vagy béltükrözést: hogy ment?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy altatásban...

Hogy ment az előkészület? Nekünk egy napig előtte csak folyadékot ihat. Ezt hogy bírja ki egy gyerek?

A vizsgáló orvos már rögtön utána tudott valamit mondani a látottakról, vagy csak a szövettan után?

2017. jún. 24. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Az én kisfiamnak 6 és 7 éves korában is csináltak vastagbél és gyomortükrözést is. Ő elég jól viselte a folyadék ivást és az éhezést. Van már iható hashajtó,amit gyerekek is könnyen megisznak. Ami rosszabb volt az a beöntés,mert volt olyan ápoló,aki nagyon durván csinálta és utána vérzett nem kicsit....Az ébredés volt nehezebb,mert nagyon szomjas volt,de nem ihatott és picit fájt a hasa. Én sokkal rosszabbul éltem meg,mint ő azt gondolom. Kitartást kívánok!
2017. jún. 24. 23:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekünk mondta már akkor mit látott igen. Meg sem vártuk a szövettani eredményt,hanem elkezdte a kezelést.
2017. jún. 24. 23:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk vékonybél biopszia volt. Éjféltől nem ehetett, ihatott. Reggel bementünk, a vizsgálóban elaltatták, megcsinálták, utána aludt még vagy 3 órát, lement egy infúzió. Amikor felkelt, semmi baja nem volt. Lassan elkezdhetett inni, majd enni is. Amikor jött az orvos, hogy minden rendben volt, akkor elmondta, mit látott lent.
2017. jún. 25. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!