Ha gyermekednek már végeztek gyomor vagy béltükrözést: hogy ment?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy altatásban...
Hogy ment az előkészület? Nekünk egy napig előtte csak folyadékot ihat. Ezt hogy bírja ki egy gyerek?
A vizsgáló orvos már rögtön utána tudott valamit mondani a látottakról, vagy csak a szövettan után?
2017. jún. 24. 19:37
1/3 anonim válasza:
Szia. Az én kisfiamnak 6 és 7 éves korában is csináltak vastagbél és gyomortükrözést is. Ő elég jól viselte a folyadék ivást és az éhezést. Van már iható hashajtó,amit gyerekek is könnyen megisznak. Ami rosszabb volt az a beöntés,mert volt olyan ápoló,aki nagyon durván csinálta és utána vérzett nem kicsit....Az ébredés volt nehezebb,mert nagyon szomjas volt,de nem ihatott és picit fájt a hasa. Én sokkal rosszabbul éltem meg,mint ő azt gondolom. Kitartást kívánok!
2/3 anonim válasza:
Nekünk mondta már akkor mit látott igen. Meg sem vártuk a szövettani eredményt,hanem elkezdte a kezelést.
3/3 anonim válasza:
Nekünk vékonybél biopszia volt. Éjféltől nem ehetett, ihatott. Reggel bementünk, a vizsgálóban elaltatták, megcsinálták, utána aludt még vagy 3 órát, lement egy infúzió. Amikor felkelt, semmi baja nem volt. Lassan elkezdhetett inni, majd enni is. Amikor jött az orvos, hogy minden rendben volt, akkor elmondta, mit látott lent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!