Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tegnap du. -n hányt a 3 éves...

Tegnap du. -n hányt a 3 éves fiam az oviba, majd itthon egészen hajnal 3-ig. Azóta szerencsére nem. Ma nem evett főtt ételt, csak kekszet, piritóst. Holnap mit főzzek neki, hogy ne terheljem a kis gyomrát?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják, állati fehérjét nem szabad ilyenkor adni. (hús, tejtermék, stb), Főzz neki zöldséglevest, sok répával, főtt krumpli, stb.
2010. máj. 19. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Még egy pár napig diétáztasd! Ilyenkor nagyon jó valóban a keksz, pirítós, vagy vehetsz neki kétszersültet, ropit, ha szereti ehet héjában főtt krumplit. Ezek táplálóak, egyben kímélik is a gyomrot!

Jobbulást neki!

2010. máj. 19. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Orvos látta már?

Én elvinném azért...

2010. máj. 19. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Főtt krumpli, főtt répa, keksz, pirítós, leginkább ezek valók ilyenkorra.
2010. máj. 19. 21:06
 5/7 A kérdező kommentje:

Már este se volt hajlandó piritóst enni,inkább éhen maradt!!:(

Orvossal beszéltem,azt mondta valami vírus,több ember is átesett rajta az ismerősök között!

Nem eszik egyáltalán krumplit,semmilyen formába sem!!

2010. máj. 20. 07:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk az orvos ilyenkor azt mondja, hogy a gyerek amint jobban van mondja, hogy mit kíván és akkor azt lehet neki adni. Biztosan nem fog nehéz ételeket kérni pár napig. Vegyél neki burgonyás sticklettit (remélem jól írtam) ropit, vagy a 100%-os almalét ajánlotta nekünk még az orvos és teát. Nem kell megijedni, sajnos tényleg van ilyen vírus, de pár nem alatt túl lesztek rajta.
2010. máj. 20. 10:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egy hónappal ezelőtt nyeltem be ugyan ezt a vírust, két nap múlva kutya bajom sem volt. Én kb. répán éltem és háztartási kekszen.
2010. máj. 20. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!