Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves korig legózott a...

Hány éves korig legózott a gyereketek? 13 évesnek még elfogadható? A keresztanyja szerint beteges ennyi idősen, már csajozni kellene, videójátékozni. Nagyon játékos, inkább legozik olvas mint videójátékozzon.

Figyelt kérdés
2017. jún. 19. 15:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nézz be egy Legó boltba, milyen legókat árulnak felnőtteknek! :) És inkább az beteges, amit a keresztanyja művel.
2017. jún. 19. 15:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem a legózással van baj, hanem azzal, hogy rosszul választottál keresztszülőt...

Az a beteges, hogy egy nő ilyeneket mond.

Én elbeszélgetnék a helyedben a keresztanyával...

2017. jún. 19. 15:45
 13/20 A kérdező kommentje:

Hasonló korú gyerekeink vannak teljesen más személyiségek, a választást nagyon megbántuk már.

Örülök a legózó apukáknak, akkor megveszem neki amit szeretne :)

2017. jún. 19. 16:12
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmi probléma vele! Akkor az sem elfogadható, hogy malmozunk, sakkozunk, kirakózunk, gyöngyöt fűzünk, kártyázunk felnőttként esetleg színezünk? És ha csajozik mellette nem lehet hobbija? Kérdezd meg ezeket keresztanyutól!
2017. jún. 19. 16:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
A 40 eves exem rendszeresen legozott.
2017. jún. 19. 17:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
A fiad keresztanyja a beteges. És nem kicsit. Én 15 évesen legózok, ráadásul apuval sokszor, aki bőven elmúlt 40. A lego kortalan játék. Direkt van felnőtteknek kapható lego is. Még ezt sem tudja a gyerek keresztanyja ? Mondjuk nem lep meg, mert olvasás helyett videó játékra bíztatja a gyereket. Gondolom egy buta liba. Egy általános iskolás kisfiúra pedig miért kell csajozást erőltetni ? Én sem csajozok még. Miért kötelező egy gyereknek is felnőttnek lenni manapság ? Eleget leszünk felnőttek. Az életünk legnagyobb részében.
2017. jún. 19. 18:24
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Imádok legozni. Alig varom, h a kislanyom legozos korú legyen :D 36 n

ez nem ciki, fejlesztőleg hat

2017. jún. 19. 18:29
 18/20 anonim ***** válasza:

A férjem is legózik még mindig. :D

Alig várta már, hogy elég nagy legyen a gyerekünk, és vehessünk neki legót. Egyébként én is szívesen legózom.

2017. jún. 20. 13:21
 19/20 anonim ***** válasza:
A Lego sokkal jobb, mint a videójáték! Nagyon szerencsés vagy, remélem az én fiam is inkább játszik még 13 évesen buli helyett.
2017. jún. 20. 14:13
 20/20 Várhegyibence válasza:
legó tini vagyok és néha szoktam de amúgy gyakrabban döglök a tv vagy a gép előtt
2017. okt. 6. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!