Hány éves korig legózott a gyereketek? 13 évesnek még elfogadható? A keresztanyja szerint beteges ennyi idősen, már csajozni kellene, videójátékozni. Nagyon játékos, inkább legozik olvas mint videójátékozzon.
Figyelt kérdés
2017. jún. 19. 15:13
11/20 anonim válasza:
Nézz be egy Legó boltba, milyen legókat árulnak felnőtteknek! :) És inkább az beteges, amit a keresztanyja művel.
12/20 anonim válasza:
Nem a legózással van baj, hanem azzal, hogy rosszul választottál keresztszülőt...
Az a beteges, hogy egy nő ilyeneket mond.
Én elbeszélgetnék a helyedben a keresztanyával...
13/20 A kérdező kommentje:
Hasonló korú gyerekeink vannak teljesen más személyiségek, a választást nagyon megbántuk már.
Örülök a legózó apukáknak, akkor megveszem neki amit szeretne :)
2017. jún. 19. 16:12
14/20 anonim válasza:
Semmi probléma vele! Akkor az sem elfogadható, hogy malmozunk, sakkozunk, kirakózunk, gyöngyöt fűzünk, kártyázunk felnőttként esetleg színezünk? És ha csajozik mellette nem lehet hobbija? Kérdezd meg ezeket keresztanyutól!
15/20 anonim válasza:
A 40 eves exem rendszeresen legozott.
16/20 anonim válasza:
A fiad keresztanyja a beteges. És nem kicsit. Én 15 évesen legózok, ráadásul apuval sokszor, aki bőven elmúlt 40. A lego kortalan játék. Direkt van felnőtteknek kapható lego is. Még ezt sem tudja a gyerek keresztanyja ? Mondjuk nem lep meg, mert olvasás helyett videó játékra bíztatja a gyereket. Gondolom egy buta liba. Egy általános iskolás kisfiúra pedig miért kell csajozást erőltetni ? Én sem csajozok még. Miért kötelező egy gyereknek is felnőttnek lenni manapság ? Eleget leszünk felnőttek. Az életünk legnagyobb részében.
17/20 anonim válasza:
Imádok legozni. Alig varom, h a kislanyom legozos korú legyen :D 36 n
ez nem ciki, fejlesztőleg hat
18/20 anonim válasza:
A férjem is legózik még mindig. :D
Alig várta már, hogy elég nagy legyen a gyerekünk, és vehessünk neki legót. Egyébként én is szívesen legózom.
19/20 anonim válasza:
A Lego sokkal jobb, mint a videójáték! Nagyon szerencsés vagy, remélem az én fiam is inkább játszik még 13 évesen buli helyett.
20/20 Várhegyibence válasza:
legó tini vagyok és néha szoktam de amúgy gyakrabban döglök a tv vagy a gép előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!