Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! A ti gyerkőcötök is...

Anyukák! A ti gyerkőcötök is hányt már az utcán ha beteg volt?

Figyelt kérdés
Még egyszer hangsúlyozom nem a részegekről van most szó hanem amikor tényleg beteg volt szegény.

2017. jún. 11. 17:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
Ebben nem az a ciki hogy hányt, hanem hogy beteg gyerekkel elindulsz. Értelmes ember megérti (főleg ha neki is van gyereke), hogy ilyenkor lemondd a programot.
2017. jún. 11. 20:07
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

Én se értem, hogy a saját hülyeségeden kívül mi ebben a kínos. Szerencsétlen gyerek, rángatod betegen 2 óra autókázásra. Biztos NAGYON fontos volt az a találkozó, ha betegség miatt se lehet lemondani...

Ne haragudj, de a gyereket sajnálom, téged egy cseppet sem.

2017. jún. 11. 20:57
 13/22 anonim ***** válasza:
24%
Nincs ebben semmi ciki. Nem tehet róla, hogy lebetegszik. Utolsó, miből gondolod,hogy tudta ,hogy beteg a gyerek és úgy indult el?? Olyanról nem hallottál,hogy útközben spontán a semmiből hány egy gyerek? Csak otthon törhet rá a betegség tünete?
2017. jún. 11. 20:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Az en kisfiam is hanyt már utcan. Ferjem unokatesojaert mentunk autóval,de nagyon kanyargos volt az ut,es sajnos rosszul lett.Oda ertunk kiszallt es hanyt.. Utana levegoztunk kicsit es ittunk.
2017. jún. 12. 00:07
 15/22 anonim ***** válasza:

Én felnőttként is hánytam már az utcán. Olyan hirtelen jött rám a rosszullét, hogy nem bírtam hazamenni. Nem tartottam cikinek, látszott, hogy nem részeg vagyok. Terhesen meg...bizony sokszor kidobtam a taccsot, mert nagyon hirtelen jött.

Ez előfordul, gyerekkel még inkább, nincs benne semmi kellemetlen. Bárki gyereke lehet rosszul.

2017. jún. 12. 00:09
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

#13 A kérdezőtől idézek:

"Elmentünk autóval a barátnőmért és a kislányáért(mert meg volt beszélve már 2 hete ez a találkozó csak közben beteg lett a kisfiam)"

Beteg volt a gyerek, csak emiatt nem akarta lemondani a programját.

2017. jún. 12. 06:09
 17/22 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy nem az a ciki, hogy rókázott a gyerek, hanem az, hogy te ezt cikinek gondolod. Nem a gyerekért aggódsz, hanem azért, hogy a barátnő szemtanúja volt,hogy a fához hányt. Gratulálok! A gyerek meg nagyon ügyes, mert telehányhatta volna a kocsit is, ehelyett kibírta míg megálltok. Továbbá még az a ciki, hogy hurcibálod a beteg gyereket, csak mert megbeszélt program van. Na és akkor? Isten neki fakereszt, át lehetett volna rakni másik alkalomra. A kérdésedre válaszolva, igen, hányt már utcán a nagyobbik fiam. Orvoshoz mentünk éppen. Addig nem volt hányingere, semmi tünet a lázon kívül, de amint kiszálltunk a kocsiból és épp becsuktam az ajtót, a járdára hányt sugárban és evvel egyidőben a hasa is megindult, fojt a combján lefelé szegénynek minden. Valami durva vírusos fertőzést szedett össze, mint kiderült később, kórház/fertőző lett a vége, hogy ne száradjon ki. Mikor az utcán jött minden alul-felül sem azon aggódtam, hogy mit gondolnak az emberek,(történt mindez anno a belvárosban, az V. kerületben) hanem felkaptam a gyereket és rohantam vele be a rendelőbe, az elkülönítőbe.( Később a járda felöl is intézkedtek,-leönttötték- szóltam, hogy mi történt)Érdekes, hogy anyaként ilyen egyáltalán eszedbe jut, hogy ciki, meg kínos, én akkor is, ahogy minden ilyen helyzetben, kizárólag a fiamért aggódtam.
2017. jún. 12. 08:59
 18/22 anonim ***** válasza:
61%

az utcán nem, de legutóbb az ovi folyosóján sikerült összehozni.

Szóltak, hogy nagyon fáj a feje, menjek érte. mire odaértem és felöltöztettem, kidobta a taccsot a csoportszoba elé (egy hétig ő volt a sztár utána a gyerekek között, mert hű meg ha, hogy ilyet csinált :))

a hányással szerencsére a fejfájás is elmúlt :)

2017. jún. 12. 09:18
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ez majdhogynem kikerülhetetlen egy olyan gyereknél, aki hajlamos a hányásra, ha a szülő nem veszi időben észre. Én is hánytam már sztem az utcán gyerekként, mert hirtelen jött, nem tudtam szólni, és amikor anyukám már nyúlt volna a zacskóért, addig a róka már kint volt.

(jó, nyilván, az más eset, ha a gyerek már több napja beteg, és az anya így is cibálja magával vásárolni meg ide-oda, meg ha egy hirtelen gyomorrontás vagy friss betegség áll a háttérben)

De láttam most, felnőttként is olyat, hogy szegény gyerek elhányta magát a metrón... ott is az volt, hogy nem szólt anyukának, az meg másra (is) figyelt a metrón, nemcsak a gyerekére, hanem pl. a kapaszkodásra.

2017. jún. 12. 11:39
 20/22 anonim ***** válasza:
75%
Tavaly kaptak el egy hányós vírust. A kicsi ossze hányta a várótermet az orvosnál. Szerengyére senki sem volt ott és segítettem a novérnek osszetakarítani. Utána meg mind a két gyerek hányt az autóban haza felé. Végul négykézláb másztak a járdánkon, egyik egyik oldalra, a másik meg a másik oldalra hányt az udvarunkon.
2017. jún. 13. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!