Anyukák! A ti gyerkőcötök is hányt már az utcán ha beteg volt?
Én se értem, hogy a saját hülyeségeden kívül mi ebben a kínos. Szerencsétlen gyerek, rángatod betegen 2 óra autókázásra. Biztos NAGYON fontos volt az a találkozó, ha betegség miatt se lehet lemondani...
Ne haragudj, de a gyereket sajnálom, téged egy cseppet sem.
Én felnőttként is hánytam már az utcán. Olyan hirtelen jött rám a rosszullét, hogy nem bírtam hazamenni. Nem tartottam cikinek, látszott, hogy nem részeg vagyok. Terhesen meg...bizony sokszor kidobtam a taccsot, mert nagyon hirtelen jött.
Ez előfordul, gyerekkel még inkább, nincs benne semmi kellemetlen. Bárki gyereke lehet rosszul.
#13 A kérdezőtől idézek:
"Elmentünk autóval a barátnőmért és a kislányáért(mert meg volt beszélve már 2 hete ez a találkozó csak közben beteg lett a kisfiam)"
Beteg volt a gyerek, csak emiatt nem akarta lemondani a programját.
az utcán nem, de legutóbb az ovi folyosóján sikerült összehozni.
Szóltak, hogy nagyon fáj a feje, menjek érte. mire odaértem és felöltöztettem, kidobta a taccsot a csoportszoba elé (egy hétig ő volt a sztár utána a gyerekek között, mert hű meg ha, hogy ilyet csinált :))
a hányással szerencsére a fejfájás is elmúlt :)
Szerintem ez majdhogynem kikerülhetetlen egy olyan gyereknél, aki hajlamos a hányásra, ha a szülő nem veszi időben észre. Én is hánytam már sztem az utcán gyerekként, mert hirtelen jött, nem tudtam szólni, és amikor anyukám már nyúlt volna a zacskóért, addig a róka már kint volt.
(jó, nyilván, az más eset, ha a gyerek már több napja beteg, és az anya így is cibálja magával vásárolni meg ide-oda, meg ha egy hirtelen gyomorrontás vagy friss betegség áll a háttérben)
De láttam most, felnőttként is olyat, hogy szegény gyerek elhányta magát a metrón... ott is az volt, hogy nem szólt anyukának, az meg másra (is) figyelt a metrón, nemcsak a gyerekére, hanem pl. a kapaszkodásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!