Lelkibeteg a gyerek?
Van a kozvetlen kozelemben egy csalad, a szulok gyakran kiabalnak egymassal es a gyerekkel is. A kislany folyton kiabal, nem tud normalisan jatszani, valami bőrproblema is elojott, az orvos szerint a lelki betegsegtol. Akkor kerdeseket tesz maganak h "pisilnem kell vagy nem kell pisilnem" es ehhez hasonlok. Eleg furcsa dolgokrol tud beszelni. A kisállattal sem tud szepen banni, kiabal mellette, nagyon nehezen lehetett neki megtanitani h finoman banjon vele, volt hogy fel akarta rugni a macskát (lehet csak a gyerek ész miatt?)
Sajnalom azert szegeny kisgyereket, mashogy kellett volna nevelni, kisebb koraban (most 6 eves) is folyton kiabalt. Mar koran reggrl hetkor megy a visongás, egyszeruen nem tud halkan beszelni.
Velemenyek, tapasztalatok?
Kozod hozza ?
Miert nem a sajat hazad tajan nezel szet ?
Kozom hozza? Mivel rokonom.
Neked nincs kozod hozza h ki nekem, azert nem irtam ki
Mennyire kozel allok hozzad? Marmint tudsz az itt olvasott infokkal barmit kezdeni, hasznositani szamukra?
Azert kerdem, mert ha igen, szivesen irok tanacsot es velemenyt, de abban sosem voltam/leszel partner, hogy "gyertek csajok beszeljuk ki az ismeroseim neveleset!"
Utalok pletyoban resztvenni.
De akkor 1-5-ös válaszoló!
Miért kommentálod a kérdést? Feltételezem, a kérdező az olvasók véleményére, esetleg tapasztalatára, tanácsára kíváncsi. Ha te nem tudsz ilyennel szolgálni vagy "nem akarsz részt venni a kibeszélésben", görgess tovább! Miért háborodsz fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!