Ti mit terveztek a holnapi napra? Hogyan fog telni?
Semmi különösebb oka nincsen a kérdésemnek csak gondoltam nézzük meg, hogy ki mit fog csinálni :)
Mi a majdnem 5 évet oviba visszük a majdnem 3 évessel, aztán úgy tervezem, hogy csavargással töltjük a napot. Ebédelni hazamegyünk, alvás aztán megyünk a nagyért és megyünk vele is mindenfelé (mamák, játszótér, bolt). Aztán megyünk haza kb addigra mire a párom jön.
Nektek mi van holnapra "betervezve"?
Elinditom a harom gyereket suliba, majd beesek a munkahelyemre.
A ferjem nincs itthon a heten.
Este futni megyunk egyutt a gyerekekkel.
Csak a szokásos.
Reggeli után játszótér, kisbolt.
Aztán haza. Játék itthon, főzünk. Apa kb délben ér haza (éjszakás műszak, ügyintézés stb)
Ebéd, aztán ők alszanak.
A lányom kb 2kor kel. Lehet kicsit medencézünk az erkélyen, vagy csak játszunk valamit.
Uzsi, aztán játszó ( apával, ha felébred,'ha nem nélküle)
7kor haza, vacsi, fürdés alvás.
Kb mimden napunk igy néz ki
2 éves a lányunk
Majdnem 3évesemmel, holnap reggel foglalkozás van-Ringatóhoz hasonló.
Utána fagyi, séta,játszótér.
Ebédre érünk haza(ma megfőztem), utána egy órát alszik.
Közös játék itthon, uzsonna.
Aztàn du még nem tudom hova megyünk csavarogni.
Este 6-7között vacsi, akkor ér haza a férjem is. Utána ők még játszanak, én pakolok, esetleg főzök köv napra.
8-kor fürdés, alvás a lányomnak.
Reggel elviszem a majdnem 3 évesemet a bölcsibe, délben megyek érte. Hazajövünk, eszünk, elméletileg alszunk. Délután hazajön apa, tortázunk, estefelé pedig elmegyünk egy étterembe a születésnapomat megünnepelni.
Felcsillant a szemem a kérdés olvasásakor, mert nekünk a holnap rendhagyó lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!