Szerintetek elmehet fiú a holnapi halloween alkalomra lány jelmezbe, amit nagyon szeretne felvenni?
Figyelt kérdés
Holnap lesz a sulinkban halloween.2016. nov. 6. 20:34
1/9 anonim válasza:
Hát ha b*zinak gondolják és megverik vagy lealázzák és ezt élvezi akkor persze.
2/9 anonim válasza:
Hány éves gyerkőcről van szó? Ha nem felsős szerintem nyugodtan és egyáltalán nem ciki. Az elsőnek igen fura nézetei vannak. Ez csak egy buli és egy jelmez.
3/9 A kérdező kommentje:
12 éves
2016. nov. 6. 22:40
4/9 anonim válasza:
12 évesen én már nem engedném, még otthon esetleg, de hogy iskolába....Szerintem a gyerek sérülne mert a többiek bántanák, kigúnyolnák.A gyerekek kegyetlenek tudnak lenni egymással.
5/9 anonim válasza:
Nálunk 8. osztály végén van egy úgynevezett "bolond ballagás", minden évben van pár fiú, aki poénból ilyenkor nőnek öltözik parókával, sőt az elvetemültebbek magassarkút is húznak. Szerencsére nem egy primitív környéken élünk, így emiatt soha senkit nem ért még atrocitás, mindenki jót nevet rajta. Jelzem 14-15 éves fiúkról beszélek.
Amúgy meg nem ettől lesz egy fiúgyerek b u z i.
Ha ferde hajlamai vannak, azok akkor is megmaradnak ha Jack kapitánynak öltözik be.
6/9 anonim válasza:
Nem egy toleráns világban élünk, nem kell itt inteligencia dumát lobogtatni. Nem ettöl lesz b*zi én is tudom csak hogy nem is normális ha egy fiù lánynak öltözik azt azért fixáljuk már le. Amugy 12 évesen erre vágyik..hát van benne valami hajlam az is biztos. A bolond ballagás más, ott ökörködés megy felsőfokon. Nem kis szros 12 éves aki egyedül bemegy egy terembe csajként. 100 hogy nem tudja megvédeni magát nem mellesleg attol hogy atrocitások érjék a későbbiekben is.
7/9 anonim válasza:
És ha lány lenne és fiú karakternek akarna öltözni? Az persze teljesen oké. Ha a lánynak egy fiú karakter a kedvence, a hőse akkor lehet nyugodtan az egy jelmezbálon, de fordítva már beteg dolog? Ez elég érdekes. Én engedném.
8/9 anonim válasza:
Nálunk múlt héten volt a sulibuli töklámpással, boszorkányokkal és szellemekkel. Nem számít ki mien nemű, mert a sminkelések, arcfestékek miatt nem az a fontos. Volt az osztályunkban fiú lányboszinak beöltözve, vagy éppen rossz tündérnek szoknyában. Volt olyan lány, aki Drakula volt, és sorolhatnám. A lényeg, hogy jól érezze magát.
9/9 anonim válasza:
12 èves nem ovodás. Kb 6. osztályos ,annak már éreznie kellene hogy égő ez a terv. Mifelénk ennyi idős fiùkra akkor sem adnának lány ruhát ha fizetnének érte, de hát tőlem..Amùgy fordítva azért van több mert a lányok szerelmesek az énekesekbe sportolokba stb.Felvállalják . Láttál már olyan srácot ski csajra akart hasonlítani csak mert énekes pl? :) Na ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!