Mit gondoltok az olyan apákról akik eldodják a gyereküket mert neki már van másik családjuk? Érezhetnek az ilyen emberek valamit?
Egy igazi apa nem dobja el a gyerekét válás esetén sem.
Egy nem igazi apa meg családban is el tudja hanyagolni.
Akkor most mi a kérdés?
Nekem az a fura, hogy az egyik gyereket szereti valaki, a másikat nem, de ehhez el se kell válni.
Elég kusza így a kérdés, nem tudni a részleteket, az okokat. Így, látatlanban én senkit nem ítélek el, mert bizony sok olyan helyzet van, hogy az új feleség szenved, az ex meg tömi hülyeséggel a gyerek fejét.
Amíg ezek nem tisztázódnak, én nem szidnék senkit.
Ez a történet azért több szereplős, nem csak az apáról van szó, hanem a húgodról is, aki összeállt egy családos emberrel. Mégis mit várt? Hogy vállalhat olyannak gyereket, akivel nem biztos a kapcsolata, a jövője?
Nyilván ez a férfi csak szórakozni akart, mint a legtöbb ilyen történetben, panaszkodott a húgodnak, hogy ő mennyire nem boldog, de azért minden nap hazament a családjához persze. A húgod terhes lett, hát menekült ezerrel, mert nyilván nem akart még egy gyereket, sem felelősséget, sem anyagi terhet. Mindennapos történet. A húgod nem tud mást tenni, mint gyerektartást követelni a férfitól. Bár azt hozzáteszem, hogy a húgod részéről sem volt korrekt, ha első perctől ezt nem közölte a férfival, hiszen egy gyerek közös döntés kell, hogy legyen.
Jaj, annyira tudtam, h egy ilyen szitu történt.
Aki ezt benyalja, hogy egy nős férfi majd otthagyja az asszonyt és a gyerekeit, az meg is érdemli. Soha nem kavarnék, pláne nem szülnék gyereket olyan pasinak akinek nem rendezett az élete. A húgod a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!