Rábíznátok a gyereket egy ismeretlen, face bookon szerzett bébiszittere? Hogyan bízhatok meg benne?
Találkozz vele személyesen, és pár alkalommal te is legyél ott. Ha vannak referenciái azokat is kérd el.
Én hirdettem magam mint bébiszitter, találtam is egy kedves családot két tündérrel. Három és fél évig dolgoztunk együtt, és életem legjobb döntése volt hogy akkor feladtam azt a hirdetést. Sosem bántottam a gyerekeket, eszembe se jutott, és szinte sajátként szerettem őket.
Kérj referenciákat!
Melyik megye?
Nem reklám, de egyébként ráérek, szoktam olykor sitterkedni,
egyébként mostanában nem vagyok betáblázva. Végzettségem óvodapedagógus, ez a referenciám. De ha muszáj, a régebbi sitterkedéseim referenciáit is összeszedhetem, de az időbe telik, mert rég nem találkoztam a szülőkkel.
De itt most a lényeg, hogy vakon ne bízz senkiben, konkrétumokra alapozz. Egyébként állandóra (beköltözés), vagy alkalmi sitterre van szükséged? Muszáj jogsi, vagy nem?
Nem reklámból írok, de lehet velem kommunikálni, ha értesz. Itt a lényeg, hogy kérj referenciákat a sitter-jelöltektől. És legalább első nap legyél a sitterrel, nézd, hogyan foglalkozik a gyerekkel.
Meg ugye amúgy is végig kell beszélni, egyeztetni az adott sitterrel a feladatokat, a gyermek egyéni jellemzőit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!