Ami apróságokat kapnak a gyerekek pl. orvosnál matricát mindenféle hasonló dolgokat ti hova rakjátok?
Figyelt kérdés
Vagy csak van és elhányódik egy idő után vagy kiragasztjátok ajtóra falra vagy hova? Szereti a gyereketek nézegetni? Hány éves fiú/lány?2017. máj. 23. 21:38
11/15 anonim válasza:
Van, hogy csak kallódik, de általában fel szokta ragasztani vmelyik játékos ládájára.
múltkor ösaszeszedtem a kallódó példányokat és rátettem őket az orvosi papíros dossziéjára. illetve van egy matricás füzete is, amibe mindent beleragsztunk, amikor eszébe jut, banáncímkétől a nem gyűjtött sparos matricáig mindent.
12/15 anonim válasza:
Nekünk van egy matricás dobozunk, abba rakom bele a táskámból előkerülő, meg az ide-oda lepakolt matricákat. Egyszer biztos jól jön majd, lesz nagy "fúúú mennyi matrica" felkiáltás. :)
13/15 anonim válasza:
Nagyszoba ajtora ,de van matrica logi füzet hátoldalán is.
14/15 anonim válasza:
Van, hogy felragasztják valahova, van hogy elkallódik.
15/15 anonim válasza:
(Én nem anyuka vagyok, hanem a még a "gyerek" aki már 23 éves, de még mindig itt van mellettem a kollégiumban a kis szekrénykém, amire annak idején a doktorbácsitól kapott matricákat ragasztottam. Borzasztóan csúnya már, de nekem jó érzés ránézni. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!