Szobatiszta magától?
Ha ő szerette volna, és baleset is alig van, akkor az nagyon jó. Itt a jóidő ha történik is baleset, nehogy visszaadd rá a pelust.
A többiel, meg szerintem féltékenyek, mert sokunknak kűzdeni kell a gyerek szobatisztaságáért még 3 évesen is.
Egyáltalán nem baj h a te gyereked előbb megért rá mint másé!!!
Aki riogat az irigy!
A baratnom fia 17 ( !!) honaposan csinalta ugyanezt. Nemelyik korabban erik meg ra, ritka, de orulj neki :)
Egy barátnőm kislánya szinte mikortól ülni tudott, wc-be pisilt (látta a nagytesótól), nem volt még 2 éves, amikor már teljesen, éjjel-nappalra balesetmentesen szobatiszta lett. Már 3,5 éves, az égvilágon semmi gondja nem származott ebből!
Vissza ne add rá a pelust :) gratulálok, ügyes kislányod van!
Nem is értem azokat, akik szerint ez probléma :O
Az én fiam pontosan a 2. születésnapján ledobta a pelust (pedig a fiúk elvileg később érnek) és azóta (most lesz 3) soha, de tényleg egyetlen egyszer sem volt baleset sem nappal, sem alvás közben, se kakival, se pisivel. És eszembe se jutott, hogy ez baj lenne, meg hogy ne engedjem pelus nélkül lenni, ha már ő nem akarja (teljesen önszántából) inkább örültem neki :)
Szerintem is inkább az irigység mondatja ezt velük...
MINDENKI magától lesz szobatiszta.
Éppen abban az időpillanatban, amikorra megérik a záróizom tudatos szabályozásért felelős terület az agyában. Ez egyéni, akár másfél év szórást is mutat az egyes embereknél.
Tehát abszolút irreleváns, hogy "anyukák" mivel "riogatnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!