Az epertől lehet piros a punci?
Figyelt kérdés
Ma adtam először a kislányomnak epret, és most délután már iszonyú csúnya volt a kis puncija, tiszta piros és duzzadt. Okozhatja ezt az eper vagy mástól van?2010. máj. 16. 21:10
21/29 anonim válasza:
22/29 A kérdező kommentje:
Na, voltunk dokinál. Semmi komoly, elég is ha továbbra is a sudokremmel kenem, egyébként kapaszkodjatok meg, lehet az epertől. Úgyhogy nem kéne a másikat hülyének nézni.
2010. máj. 17. 12:00
23/29 anonim válasza:
Szia! Nagyon örülök, hogy nincs komoly baja a kislányodnak!!! Tiszta szívből kívánom, hogy soha ne is legyen!!! Kívánok még mindkettőtöknek kiváló egészséget és minden jót!!!! A 07:00-s vagyok és én azt írtam, hogy a punci pirosodásának, több oka lehet.
24/29 anonim válasza:
Örülök, hogy minden oké, bár én nem eperre gondoltam volna, inkább valami pelenkakiütés vagy a kaki miatt gondoltam volna. De hogy itt hogy mertek ítélkezni egy kérdésből"kedves" válaszolók egy része! Szégyelljétek magatokat!
25/29 A kérdező kommentje:
Utolsó két válaszoló, aranyosak vagytok, köszönöm szépen, nektek is minden jót!
2010. máj. 17. 19:10
26/29 anonim válasza:
Igen,szégyellhetnék magukat a válaszolók!Elég primitívek voltak!Szerintem semmi baj a kérdéssel,minden jót!
27/29 Menőcsajszi72 válasza:
Értelmes választ várt! Főleg a kedves első, szerinted egy ekkora gyereket zaklatnak? Viccből, r*szegen nem mernék így válaszolni! Amúgy nem lehet egy szappantól?
28/29 anonim válasza:
29/29 Menőcsajszi72 válasza:
Úristen! Ti hülyék vagytok?
Ide látszik hogy nincs gyereketek! 14hónapos gyerek egészsége szerintetek szórakozás? Tusfürdő talán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!