Az epertől lehet piros a punci?
Figyelt kérdés
Ma adtam először a kislányomnak epret, és most délután már iszonyú csúnya volt a kis puncija, tiszta piros és duzzadt. Okozhatja ezt az eper vagy mástól van?2010. máj. 16. 21:10
11/29 anonim válasza:
Túl sok a pedo hogy kizárjuk ezt a lehetőséget is...
12/29 A kérdező kommentje:
Köszi, én is úgy tudtam, hogy az epertől piros pöttyök lehetnek,de ilyen pirosodás nem. Mindenképp megmutatom a dokinak.
2010. máj. 16. 21:29
13/29 anonim válasza:
a sok idióta pedofilmániás szerint, mikor hagyta ott a kérdező a gyerekét egyedül másra, mikor gondolom, kb 1 éves lehet ???
nem kéne annyi amcsi filmet nézni
14/29 A kérdező kommentje:
Igen, 14 hónapos. Tényleg döbbenet egyeseknek mi jut eszébe.
2010. máj. 16. 21:32
15/29 anonim válasza:
Ha egy eperrel egyedül hagyja akkor egy pasival is egyedül hagyhatja..másrészt meg ilyen értelmes kérdést feltevőjéről igazán kinézhetnéd hogy magára hagyja..ja és a zaklatók többsége családon belül van esetleg barátok..90%ban.
16/29 A kérdező kommentje:
Utolsó te nem vagy százas.
2010. máj. 16. 21:35
17/29 anonim válasza:
(utolsó)
Felvázoltam minden eshetőséget..nem bűn.
Minden jót nektek!
18/29 anonim válasza:
A punci pirosodásának több oka lehet, úgyhogy a legjobb, ha elviszed a kislányt orvoshoz!
19/29 anonim válasza:
Hüvelyfertőzést nem csak pedofiloktól lehet elkapni!!!!! És nem csak szexuális úton!!!!!!!!!!!! Szerintem nem kérdeztél hülyeséget! biztos egy kis fertőzés! Volt esetleg hasmenése? Lehet az csípte ki neki! Aki meg pedofilra gondolt az túl sok tv-t néz!
20/29 anonim válasza:
Ez az agyoniskolázott 87%os pedos választ adó jó nagy paraszt.
Eszembe nem jutna ilyen még viccből sem.
Csóri gyereke...csak sajnáli tudom amiért ekkora tapló az anyja!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!