Nincs valami "kalkulátor", hogy a napi bevitt táplálék fedezi-e a tápanyag/ásványi anyag/vitamin igényét?
Eléggé rosszul eszik mostanában, és nem vagyok benne biztos, hogy bevisszük a szükségeset. Viszont szeretnék erre odafigyelni.
Nincs valamilyen kalkulátor, ahová beírom miből mennyit evett és kidobja az eredményt? Vagy hol tudok ennek utánajárni/utánaszámolni? Rendszeresen, egy darabog most napi szinten.
19 hónapos.
- Reggelire kakaó ébredéskor
- Valódi reggeli csak néhány falat kenyér, ha szerencsém van sonkával meg sajttal. Ha nincs szerencsém, üresen.
- Ebédre mondjuk rendesen eszik, sokszor levest, mert azokat imádja.
- Uzsonna... Na ez nagyon nem megy... Joghurtot ette régen, most már max egy falat, aztán rohanás. A Győrinek van valamilyen zabos keksze, azt szoktam még neki adni meg kölesgolyót, hogy "menetközben", ha már nincs rendes uzsi, azért egyen valamit. Ezek nyilván csúsznak...
- Vacsi az meg totál felejtős...
- Lefekvéskor kakaó.
Sokat iszik nagyon, 100%-os (az a nagy dobozos) almalét szoktam neki higítani 1alma 2víz arányban. Abból egy nap vagy egy litert megiszik.
Csak úgy érzem, hoyg ezekkel nem kapja meg a szükséges ásványokat, de utána akarok számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!