Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4.5 évesnek állatkertbe...

4.5 évesnek állatkertbe vigyek babakocsit?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Fiam 4.5 éves , tervezzük az állatkertet de mivel bokasüllyedése van hamar elfárad. Tavaly vittük a babakocsit , nagyobb részben sétált de bizony ha elfáradt belekéreckedett és el is aludt. Amikor nem ült benne akkor a táskákat toltam (messziről érkeznénk így enni-innivaló váltás ruha stb) 20kg így a cipelés kilőve :D

2017. máj. 11. 10:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Csak kivancsisagbol kerdezem, hany eves koraig fogod BABAkocsiba rakni ha elfarad? Lassan le kene szoktatni. Allatkertbe tuti mast valasztottam volna, pl. huzid kocsi, tricikli, vagy leulunk egy pasra elnyalni egy fagyit / megenni egy perecet, amig pihen.
2017. máj. 20. 08:49
 22/24 A kérdező kommentje:
Mint írtam nincs hozzászoktatva. Tavaly használtuk utoljára azóta a padláson pihent. A húzós kocsiban biciklin stb nem tud elfeküdni. Padot alig találtunk mikoe enni szerettünk volna.
2017. máj. 23. 06:34
 23/24 A kérdező kommentje:
Ő még (szerencsére) alszik délután. Neki az egész napos séta után nem elég leülni valahova. Attól nem lesz kevésbé álmos :)
2017. máj. 23. 06:36
 24/24 anonim ***** válasza:
időzitsétek ugy máskor hogy ne alvásidőben menjetek.ha 6 évesen alszik majd délután akkor is inkább babakocsit visztek?én gyerekem is sokáig aludt délután,6 évesen is,de ha állatkerteztünk akkor ott nem akart lefeküdni a vonaton viszont bealudt(100km-re lakunk a fővárostól) és 2 éves kora óta ilyen ürüggyel se vittem babakocsit.
2017. júl. 4. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!