Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4.5 évesnek állatkertbe...

4.5 évesnek állatkertbe vigyek babakocsit?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Fiam 4.5 éves , tervezzük az állatkertet de mivel bokasüllyedése van hamar elfárad. Tavaly vittük a babakocsit , nagyobb részben sétált de bizony ha elfáradt belekéreckedett és el is aludt. Amikor nem ült benne akkor a táskákat toltam (messziről érkeznénk így enni-innivaló váltás ruha stb) 20kg így a cipelés kilőve :D

2017. máj. 11. 10:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

En mennek akar havonta is!

Van sok pad, inkabb lassu seta, pihenes. De kocsiba nem tettem oket mar.

2017. máj. 11. 11:01
 12/24 anonim ***** válasza:
82%

4,5 évesen szerintem elég kínos a babakocsi. Inkább pihenjetek gyakrabban (még mielőtt elfáradna).

De ahogy gondoljátok. Ha napi használatú még a babakocsi, akkor vigyétek, de ha tavaly ült benne utoljára, akkor tök felesleges.

2017. máj. 11. 11:23
 13/24 anonim ***** válasza:
87%
Mi is sokszor jarunk Allatkertbe, de a fiam 2.5 kora ota nincs hasznalatban a babakocsi. Bele nem tennek egy majd' 5 eves ovodast....vannak padok, le lehet ulni ha elfarad.
2017. máj. 11. 13:00
 14/24 anonim ***** válasza:

Kismotor, bicikli, tricikli, amit írtak már futóbicikli?

Akár tolókaros is?

Ő mit szeretne?

2017. máj. 11. 14:27
 15/24 anonim ***** válasza:

20 kilósan 4éves korában hamar elfárad, és bokasüllyedése is van, ezek összefüggnek.

Gyalogoljon csak, ne vigyél kicsit! A gyerek érdekében.

2017. máj. 11. 16:26
 16/24 anonim ***** válasza:
72%

Eszembe nem jutna ilyen hülyeség babakocsit 4,5 évesnek ? Ovodás jöjön a lábán ha elfáradtok akkor üljetek le egy padra egyetek,igyatok pihizetek utána mehet tovább a séta.nem baba hogy babakocsiba keljen ülnie.

Lányom 1,5 éves kora ota nem babakocsizik,jön a lábán ,ha elfáradt akkor ha apa velünk volt vite egy kicsit kézben ,vagy leültünk egy padra ,illetve tudtuk mennyit bir 2-3 ora nyüzsi után fáradt lett ilyenkor hazamentünk. ovival mentek kirándulni ennyi idősen kirándulni egésznapra pl.

2017. máj. 11. 17:14
 17/24 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak is bokasüllyedése van, menni is későn tanult meg, majdnem 2 volt, mert a nem konkrétan a lábacskájára állt, hanem a belső talpélére, és nem bírt így egyensúlyozni. Még sajna most is látszik, hogy furán rakja a lábait, de mi nem használunk már régóta babakocsit... ekkora gyereknél én még nem is láttam.
2017. máj. 11. 20:59
 18/24 1112 ***** válasza:
Az állatkertben szokott lenni olyan kiskocsi, hogy egy ilyen fa keret, oldalt négy kerékkel, és az oldalán van ilyen fogó, amivel a szülő tudja húzni. Legalábbis én anno ültem ilyenben az állatkertben. Kölcsönözhető
2017. máj. 11. 21:03
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , végül elvittük. Ott van egy ajándékbolt ahol 300ftért van csomagmegőrző oda beraktuk. Sétált kb 5 órán keresztül de mikor már nagyon fáradt volt elővettük.
2017. máj. 20. 08:39
 20/24 A kérdező kommentje:
Bementünk egy viszonylag csendes helyre , nem sokon múlott , hogy elaludjon de pont akkor jöttek be gyerekek kiabálva és megijedt. Pihent benne fekve aztán újult erővel indultunk tovább. Megérte elvinni :)
2017. máj. 20. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!