Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikortól hordanak ma kislányok...

Mikortól hordanak ma kislányok magasabb sarkú cipőt?

Figyelt kérdés
Láttam ma egy kislányt, max 6-7 éves lehetett, és olyan 5-6 centis sarkon tipegett. Nyilván alkalmi, nem mindennapi használatra való cipő volt, de nem korai még? Vagy ma már ez mindennapos, csak nekem nem tűnt fel, mert a lányom bőven kinőtt ebből a korból? NEm vitát szeretnék, tényleg csak azt, hogy ez az általános már vagy nem :)
2017. ápr. 29. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Termeszetesen nem altalanos.
2017. ápr. 29. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Talán 30-as a legkisebb..üzletben láttam gyerekmagassarkukat.

Szerintem értelmes ember nem teszi vele tönkre fejlődésben levő gyerek lábát, a többi ember meg szánalmas.

2017. ápr. 29. 18:49
 3/8 A kérdező kommentje:

oké, akkor nem csak én járok csukott szemmel :)

Arra mondjuk jó volt, hogy előszedtem az áltsulis ballagási fotókat, és kiszörnyülködtem magam, mennyire fájt a lában az első körömcipőmben, a kis törpe sarkakon :)

2017. ápr. 29. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Szerencsére még nem is láttam ilyet!

Én az a tipikus ha tehetem minden nap magassarkúban járó vagyok.

Soha nem vennék ilyen cipőt az ilyen korú lányomnak!

Majd maximun a 8-os ballagásra kap, ha azt szeretne.

2017. ápr. 29. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

Nekem már alsóban volt, kb 3 centis vastag sarok, nem tűsarok. Nemrég szortíroztuk a régi ruhákat, találtam 31es magastalpú tornacipőt is, mint ami manapság divat.

A lábam tökéletes, sosem fájt bennük, és felnőttként is remekül érzem magam a párcentis sarkú cipőkben. Nem extrém 7 meg 10 centi(bár az sem zavar) csak 5. Egy kivétellel minden cipőm ilyen.

Majd megírom idős koromban, hogy láttam e valami kárát. Anya és a nagyi is magassarkú párti, egyiknek sincs gond a lábával, bezzeg az ujjízületeik azok fájnak. Gondolom a munkájuk miatt.

2017. ápr. 29. 20:06
 6/8 A kérdező kommentje:
5, irigylem azt, aki képes hosszú távon elviselni... :)
2017. ápr. 29. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
7 éves lányomnak sincs ilyen még ,ha kell is neki ünneplös fekete cipő majd suliba sarok nélkülit kap.
2017. ápr. 30. 06:52
 8/8 anonim ***** válasza:
6-7 éves kislány kapott maggassarkú szandált,éppen a kisfiamnak vásároltunk cipőt és a kislány egy 6-7 cm telitalpú szandált kapott.Biztos,hogy nem csak kisnövésű volt,mondta az anyukájának,hogy melyik betűt tanulták a suliban,gondolom elsős volt.Én biztos nem vennék ekkora gyereknek.
2017. máj. 14. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!