Eleven kislanyok anyukai, oltozkodesben segitenetek?
4 es 6 eves lanyaim vannak,a kisebbik most kezdte az ovit,a nagy nagycsoportos.Fius lany voltam,de kb odaig eljutottam mar h fel tudom oket oltoztetni izlesesen es csajosan ha kimozdulunk valahova.
DE a lanyaim kb annyit es ugy mozognak mint a fiuk,napi 3.5orat vannak friss levegon es az ovikban nem oltoztetik at oket naponta tobbszor (ertheto modon).
Telen a nagynak mar el tudom magyarazni h ha bent szoknyaban es harisnyaban szeretne lenni,akkor szoknyat lekapja amikor kimennek es rahuz egy vastag kinti nadragot,de a kicsit most melegitoalsoban kuldom mert ot nem oltoztetik az ovonok es a homokozoban ulve v a csuszdan hulyeseg lenne ruhaban/szoknyaban "fetrengenie",marad a melegitoalso.De amikor latom h a tobbi kislany tull tutuben es feher harisnyaban jatszoterezik akkor xaranyanak erzem magam h az enyeim nem divatosak.
Szoval a problema ott van h az o nagyon eleven,maszokas eletviteluk ami naponta 2-3szor egy ora nalam sehogy sem jon ossze a csajos ruhazattal.(Melegito kislanyos nem ezzel van a bajom).Mas hogy csinalja?
Egyebkent a kicsit nem zavarja h nem szoknyaban van az oviban,unnepekkor,templomba,bevasarlashoz es mindenhova amikor jatszoter nem eselyes,ott kislanyosan vannak oltoztetve.
Soha nem adtam még a kislányomra tüll tütüt, és ha rajtam múlik nem is fogok. De szokott a játszótérre harisnyában és szoknyában jönni, ez őt nem akadályozza semmiben, ugyanúgy mászókázik, csúszdázik stb.
melegítő helyett esetleg még adhatsz rá leggingst is, szerintem az is csajos.
Nálunk szerencsére sosem volt téma, miben vannak a többiek.
Van egy fiam is, ő a nagyobb, úgyhogy a kiscsaj fiúsítva van rendesen. Nem szereti se a szoknyát, se a ruhát, és semmit nem vesz fel, ami rózsaszín. Nagycsoportos koráig nem is lehetett normálisan, lányosan öltöztetni, akkor jutottunk el oda, hogy szívesen vett fel ruhát, mert abba csak belebújik, és mehet.
Enyém szintén 4 éves. Ö neki szoknya csak itthon,vagy ha utazunk,sétálunk csak. Oviba max cicanacin van az rajta.
És tök csajos,nekem ronda a szoknya a gyerekeken,amíg kisebbek.Itt akiken szoknya van,nem csinosak nekem. Nagy vastag harisnya és úgy szoknya... Enyém halálra vakarja magát harisnyába.
Lányom ruhában és legingsben játszoterezik ,semmi gondja nincs ezel és nekem sem ,melegitőnadrágban is tud játszozni.
Én nem csinálok belöle problémát .te se csinálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!