Egy ket es feleves kisgyerek tud szeket tologatni, tv-t bekapcsolni, mikrot elinditani, stb?
Bevallom egy masik kerdes alapjan jutott eszembe ez a kerdes. Ott sokan irjak hogy egy ket es feleves nem tud ilyen dologat.Nekem meg nincs gyerekem, a kozelemben se nagyon van igy nem tudom mennyi dolgot tudnak ennyi idosen.
Nyilvan minden gyerek mast tud,mas tempoban fejlodnek de egy atlag kislany ilyen korban tenyleg nem tud arrebb tolni egy szeket? Vagy elinditani egy mikort a forgogombbal? Az en ocsem alig 2 evesen siman kinyitotta kulccsal a kaput pedig nem kiemelkedoen eros vagy okos. Ilyen kulonbseg lenne kisfiuk es kislanyok kozt?
Latom mas is latta a kerdest :)
Vegulis mennyivel bonyolultabb mikroba dobni mint youtubeon videokat nezni? Szerintem kepes ra egy ket es feleves.Mint irtam nekem nincs a kozelemben gyermek csak el tudom kepzelni, biztosra nem tudom.
Szerintem ezek pont olyan dolgok,amiket nem engednék neki.
A széket arrébb tudja tolni, de nem kérem tőle, a tv-t nem kapcsolgassa egyedül, a miktót pedig főleg ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!