Mit lehet tenni, ha egy kisfiúnak a rózsaszín nadrág tetszik és nem a piros?
én kéket, feketét, szürkét hordok,
de ha valaki elém tenne egy tűzpiros és egy pink pólót, és pisztolyt szegezne nekem, hogy azok közül felvegyem az egyiket, én is inkább a pinket venném fel
30F
Mi baj a rózsaszínnel fiúknál?
A fiam 13 éves, a kedvenc színe a narancssárga és a rózsaszín. Most, hogy vannak még olyanok, akiknek lányos ez a szín, öltöztessem őt feketébe vagy sötétkékbe, amiket nem szeret?
És ha az tetszik neki, akkor mi van? Önálló jellem, saját ízlésvilággal, ne akard megváltoztatni.
Múltkor elmentünk a 7 éves fiammal cipőt venni. Kiválasztott egy szerintem borzasztó rondát, de az tény, hogy évszaknak megfelelt, árban elfogadható volt, jó anyagól készült. Én egy ideig tiltakoztam, de kizárólag azért, mert az én ízlésembe nem fért bele. ( A mai napig szörnyű rondának látom.) De a fiam beleszeretett a cipőbe. Majd jött nekem is a megvilágosodás és elfogadás, csak azért, mert nekem nem tetszik, nem mondhatom, hogy ő ne hordja. Neki tetszik, nekem nem, de nem is nekem kell hordanom. Elég nagyok már hozzá, hogy el tudják dönteni, miben érzik jól magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!