6 éves fiam ha haza jön az apjáéktól, utána mindig bekakil, vagy csíkozik, lehet, hogy bántalmazzák öt?
Nem feltétlenül azért, mert rossz dolgok érik. Az is okozhat stresszt egy gyereknek, ha valami nem a megszokott, pl hogy apánál kell aludni, ott minden más mint nálatok, esetleg ott nem is tud vécére menni mert szorong, esetleg megviseli az új barátnő, stb.
Lehet akár valami apróság is, olyat eszik amit otthon nem, más a vécé, stb. Persze próbáld kideríteni, figyelj rá.
És nem próbáltál szépen rákérdezni hogy mit csinálnak ott, szeret-e ott lenni, kedves-e az új barátnő...
A kislánynál nem látsz változást?
En emlekszem egyszer 6 eves koromban azert kakiltam be, mert ismerosoknel voltam es nem akartam, hogy barki tudha, hogy en most akkor kakilok. Nem tudom, hogy miert, mindenki nagyon kedves volt, de nem szerettem masnal, csak otthon. Volt, hogy az egyhetes taborban egyszer sem kakiltam... Most sem szeretek mashol :-D
En a helyedben inkabb a mosdora kerdeznek ra, vagy hogy nem magas-e Apaeknal a WC, vagy be lehet-e zarni az ajtot, mielott bantalmazasra gondolnek. Meg esetleg megkerdezheted az Apat is, hogy szokott-e naluk kakilni. En valoszinubbnek tartom, hogy valami egeszen egyszeru magyarazata lesz a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!