Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsiben van a fiam, de...

Bölcsiben van a fiam, de szeretném lassan leszoktatni a pelusról. Nem fog belekeveredni?

Figyelt kérdés
Eleinte a bölcsiben nem kérhetem, hogy hagyják pelus nélkül. na de ha ott egész nap rajta van, otthon hogy fogom tudni megszoktatni vele, hogy anélkül legyen és szóljon ha pisi lesz?
2010. máj. 13. 22:35
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem írtam, hogy 20 hónapos, de már okosan mondja, hogy pisi, kaki, ezért gondoltam, hogy megpróbálom a jobb idő megérkezésével együtt, hogy itthon nem adok rá pelust.
2010. máj. 13. 22:35
 2/3 anonim ***** válasza:
nyugodtan csináld, ahogy érzed. Otthon megtanulja, megérti és majd az oviba talán már szobatisztán tudod beadni.
2010. máj. 14. 06:41
 3/3 anonim ***** válasza:
a bölcsiben arra kérheted őket, hogy gyakran ültessék bilire, és kötelesek megtenni, ez a dolguk. Valóban semmi értelme, ha ott semmi otthonihoz hasonló rendszer nincs a szobatisztaságra szoktatásban. Nekem is azt mondták: hááát, mivel még nem kommunikál velünk, nem biliztetjük, mert nincs értelme...hát anyátok...már bocs :) igenis ragaszkodj hozzá, hogy működjetek együtt, én megmondtam, hogy szerintem ez nem megoldás, amit ők csinálnak, nyilván nem tőlük várom el, hogy ők neveljék bilire, de tartsák be a szabályainkat. Azt mondtam, hogy otthon már sokszor belepisil a bilibe, kaki is volt már. Ez igaz is, de kicsit túloztam, mert ha csak annyit mondok, hogy próbálkozunk, ők le se tojják! sajnos ez van, így kényelmesebb nekik, a szülő dolga meg, hogy a sarkára álljon.
2010. máj. 14. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!