Hány éves kortól kell olyan rövidre vágni a gyerek haját, ahogyan ő szeretné?
Figyelt kérdés
Elvégre a haj az a gyereké, ő hordja és nem a szülő.2017. ápr. 11. 10:15
11/15 anonim válasza:
Nos, az én lányom 3 éves volt, amikor levagattuk a derékig erő hajat rövidre. Hónapokig mindennap elmomdta, hogy rövid hajat szeretne, hát oké, akkor legyen rövid. Elmagyaraztuk neki, hogy ha levagjuk, nagyon sokára lesz újra hosszú, így is akarta. Levagattuk - másnap már sírt, hogy ő vissza akarja a hosszú haját. ...
12/15 anonim válasza:
Nálunk a 4 éves lányom kérte, hogy vágassuk le a haját, hogy ne kelljen gumi bele, mert nem szereti. Le lett vágatva vállig érőre, nagyon tetszett neki. A nagylányom mindig csak igazíttat fodrásznál, pár centi egészségügyi vágás a végéből, így most derékig érő haja van.
13/15 anonim válasza:
3évesen már a fiamra bíztam a döntést, nem kellett vitatkozni vele, rövidet akart ő is. Kislányom most 2.5 éves, neki annyira mindegy, mi meg úgy látjuk, hogy a rövid bob áll neki jól és az is a praktikus mert fésülni nem engedi csak nagyritkán. Ha később növeszteni szeretné hagyni fogom.
14/15 anonim válasza:
Én nagyon szerettem volna hosszú hajat már egészen kislány koromtól, de anyukám nem engedte és fiúsra vágatta. Ebből kiindulva én onnantól fogva engedni fogom a fiamnak a frizuraválasztás, amikortól először akarni fogja. Nyilván bohócot nem csinálok belőle, nem festem lilára 3 évesen, de ha "csak" tüsire szeretné, azt engedni fogom.
15/15 anonim válasza:
A haj a gyereké, az ápolás a szülőé:két lányom fiús hajú. Most még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!