Ti mikor mondtátok el a nagyobb gyereknek, hogy tesója lesz?
Figyelt kérdés
Terhesség hányadik hetében?2017. ápr. 11. 08:52
1/7 anonim válasza:
13. heten. Vettunk szivhang hallgatot, bedugtam a takaro ala (hasammal egyutt :)), athivtam a szobaba, hogy mutatunk neki egy jo zenet. Betette a fulest, es kerdezte mi ez? Apukaja mondta neki, hallgassa csak, mire hasonlit? Es ratette a kezet a sajat kis szivere, egybol mosolygott es hajtotta fel a takarot :))) Rogton mondta, hogy babasziv :))
6 eves volt. Most 20 hetes vagyok.
2/7 anonim válasza:
Épphogy 3 éves fiamnak 20-24. hetesen, amikor már jól látszott, meg mert nem akartam, hogy túl sokáig kelljen várnia. Nem bejelentettük, inkább csak rákérdeztem. A legelejétől tudta valahogy (persze lehet, hogy csak hallotta, nem akarom túlmisztifikálni), mert jópárszor esti imánál kérte, amikor mindenkit felsorolt, hogy és "vigyázz a kistestvéremre is"- én meg csak hüppögtem a sötétben :)
3/7 anonim válasza:
Kb 20. héten, mikor már látszott. Egy 5 éves 1 hetet nem bír kivárni, nemhogy 9 hónapot, így már azt is meg tudtuk neki mondani, hogy kishúga lesz és a nevét is.
4/7 anonim válasza:
A 12. heti ultrahangról mutattunk képet a 2,5 éves nagylánynak. Azóta büfiztet, etet, ringat minden babát, plüsst. Kis versikéket tanul, hogy majd szórakoztatni tudja a tesóját. Nagyon édes:)
5/7 anonim válasza:
Szerintem akkor mondj el amikor már mindenki tudhatja, mert mondja majd mindenkinek :)
Mi kb 16. hét körül mondtuk el, mert a családba már nagyon téma volt, így mégiscsak tőlünk tudta meg elősszőr és nem hallomásból valakitől.
Szerintem nem kell mindjárt a teszt után, hiszen ki tudja hogy alakul a terhesség eleje.
6/7 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam a 12. heti uh-ot mindenképp megvárjuk. Nyáron lesz 7 a nagy.
2017. ápr. 11. 15:28
7/7 anonim válasza:
12. hét előtt senkinek. Utána már ő is tudhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!