Mivel locsolják a kislányokat (3 év körül) húsvétkor?
Figyelt kérdés
Felnőtteknél ugye mindenféle parfüm, vagy azok utánzatai mennek. Ilyet nem szeretném, ha a gyerekre fújnának. Mi a megoldás? Mímeljék csak a fújást, vagy legyen sima víz?2017. ápr. 5. 15:29
1/5 anonim válasza:
Én csavaros tetejű kölnis üveget keresek most. Vizet akarok bele tölteni.
2/5 anonim válasza:
Én csak vízzel engedném, engem is csak vízzel szoktak, a parfümöt nem hagyom.
3/5 anonim válasza:
Összesen lesz talán 5 locsoló, ők öntenek pici kölnit a pólójára, aztán puszi. Ennyit ki lehet bírni, utána úgy is megy a mosásba
Semmi baja nem lesz tőle. (Mikor magára fújkodta a fél üveg parfümöm, attól se lett baja, csak két napig illatozott fürdés után is, én meg agyfaxt kaptam.)
4/5 anonim válasza:
Mi a kiscsajjal bevállaljuk, hogy büdik leszünk, szóval nálunk a parfümmel (vagy azok olcsó utánzatával) való locsolás megy. Ő is simán magára fúj egy üveg parfümöt egyszerre, akár többfélét is, szóval most sem lesz gond.
5/5 anonim válasza:
Egy csepp a kis ruhajara es kesz. Ebben nincs semmi veszelyes...
Miutan elmentek a locsolok, ruha megy a szennyesbe, gyerek meg furdeni. Nem kell mindent tuldramatizalni, a 3 eves gyerek mar nem egy parhetes csecsemo hogy vizen meg gyogyszertari cuccoson kivul mas nem erheti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!