Kislányokat Hogyhogy nem zavarja ha belelóg a hajuk a szemükbe?
Mig kisebbek, csak a szemuket rontja, de amikor nagyobbak es ugyesebbek már akkor mindig a fülük möge teszik.
Pont erre panaszkodott nemreg egy anya mert nem szeretne ha a lanya haja a füle mogott lenne ahelyett hogy fufrut vagatna
Ilyet se Hallottam még...
De hogy oldja meg?nem is értem
Én sem tudom. Engem kifejezetten zavart mindig. De ismerek olyat is,akinek folyton a szemébe lógott a haja és nem zavarta...pedig engem màr a làtvànya is idegesìtett.
De ez ugyanolyan,mint a hosszú haj... Az nem idegesìti őket pl egy szélben? Amikor belefújja az arcába,szemébe,szájàba??? Hú de utàlom azt is. Ezért is csak felkötve, befonva hordom ahajam, mert különben megbolondulnék tőle.
Tessék, itt van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Mikor hosszú hajam volt, anya összefogta, ebből nem volt kibúvó.
Ha lányom lesz, neki is összegumizom, csatolom, mert nem csak egészségtelen, hanem pizkosul össze is tud gubancolódni a haj, amit aztán "álom" kifésülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!