Télen a kislányokat hogyan lehet a szabadban pisiltetni?
Alapvetően ezért javasolja mindenki, hogy tavasz végén kezdjük a szoktatást.
De ha nem úgy jön ki, nincs nagy tragédia.
Második jól leírta. Azt a fél percet kibírja, annyitól fel sem fázik. Sokkal jobb, mint ha bepisil, mert nem tudja hazáig mégsem tartani, aztán meg mindene elázik...
És nem törvényszerű, hogy sír.
Hála még a lányt nem kellett télen szabadban pisiltetni. De volt, hogy rohantunk a fizetős wcre is, és csak kifelé fizettünk.
Amúgy nadrág már majdnem levéve, a kabát meg a fején, biztos ami biztos, és nagyon remélni, hogy gyorsan végez.
(azért egy fiút se egyszerűbb pisiltetni télen:D)
Nekem 10 hónapos a lányom, gyakran pisiltetem odakint. Leguggolok, a térdemnek, mellkasomnak döntöm a hátát, megfogom a térdhajlatánál a combját, és már megy is a pisi. Egy kis gyakorlással meg lehet tanulni, hogy csak annyira vetkőztesd le, hogy ne legyen pisis semmije. Mondjuk, én úgy is öltöztetem, hogy ne legyen sok ruha rajta: harisnya helyett lábszárvédő és zokni, meleg tutyi, meg egy vastag, gumis derekú, nem szoros nadrág. Felül póló, pulcsi, dzseki. Így nem kell a body patentokkal küzdeni.
Pelenka csak biztonsági okból van rajta, tetrapelus egy külsővel, vagy bugyi egy vékony pelusbelsővel (akit érdekel a pelenka nélküli téma, segített szobatisztaság szavakkal rákereshet a gugliban).
Egy perc alatt különben sem tud megfázni, nem mínusz 40 fokokról beszélünk.
A szobatisztaságra való érettség azt jelenti, hogy vissza tudja tartani. Szóval annyit lehet tenni, indulás előtt pisi, és nem kószálni túl sokáig, vagy útba iktatni egy "köz"WC-t. Én ilyen esetekre vittem magammal domestos törlőkendőt és még plussz a wc papírt is az ülőkére is tettem.
Hidegben még én sem pisilnék odakinn, nemhogy egy kisgyereknek tolni le a nadrágját!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!