Hány évesen volt 103cm és 14,5 kg gyereked?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 4. 11:38
11/18 anonim válasza:
Lányom 4.5 éves,115 cm és 18 kg.
12/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok:a lényeg lemaradt:3 évesen volt ekkora
13/18 anonim válasza:
Hát az tényleg nagyon picike. Fiam 124 cm volt 5 évesen. Dehát sok mindent nem tudsz tenni.
14/18 anonim válasza:
Kb 2-3 evesen volt ennyi. Most 7 eves es 136 cm 30 kg
15/18 anonim válasza:
Az én fiam 5 évesen volt ekkora, bár ő tejfehérje allergiás. Elég soká derült ki, egy kicsit visszahúzta a fejlődésben. Most már 9 éves, 130 cm. Most is a legkisebb a fiúk közül az osztályban, de már nem olyan nagy a különbség, tavaly több, mint 10 cm-t nőtt.
16/18 anonim válasza:
4-es vagyok, ezen ne aggódj. Fiam most tölti a 4-et, unokatesó novemberben volt 5 és egy méret a két gyerek. Mint az ikrek, amikor együtt vannak. Pedig ő is makk egészséges.
Különbözőek a gyerekek, különböző méretekkel, és a szülő "mérete" sem olyan mérvadó.
17/18 anonim válasza:
4 éves kora körül sulyt nem tudom.
18/18 anonim válasza:
A nagyobbik lányom súlyra 2,5 évesen volt ennyi, magasságra kb 4 évesen nemsoká 5 éves lesz és kb 110 cm és 20,5kg. Viszont a kicsi mindjárt 3, 90cm és kemény 11kg. Nálunk szerintem részben genetika, a férjem 182 én 155, a nagy nyilván az apjára ütött. A kicsi meg "fényevő" ráadásul, de pl a húgom és az anyukám is ilyen pici és nagyon vékony. Szóval a kicsi tőlük is örökölhette az alkatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!