Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány évesen tudott csinálni a...

Hány évesen tudott csinálni a gyereked egy szendvicset magának?

Figyelt kérdés
Teljesen egyedül, ő vesz elő mindent, ő szeli a kenyeret.... fiú vagy lány?
2014. okt. 31. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Kb. 10 évesen, lány.
2014. okt. 31. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
6 évesen. Ma már egyedül eszik, a főtt ételt is kiszedi, melegíti. Önálló. 8 éves.
2014. okt. 31. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
11
2014. okt. 31. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:

5,5 éves, ő csinálja magának, de mi szeletelve vesszük a kenyeret.

Kiveszi a cuccokat a hűtőből és megcsinálja magának.

De csak ha olyanja van, mert kb fele fele arányban csinálja ő magának vagy én neki.

2014. okt. 31. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:

előző vagyok, lányom van, és a párizsi, szalámi, sajt, stb is szeletelve van egyébként a hűtőben

de egyébként nagyjából tud vágni, csak azért még nem hagyom felügyelet nélkül a konyhában az éleskéssel... simán a kenő késsel hagyom magában, azzal ügyes

2014. okt. 31. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:

5 évesem :D annyira édes, reggel ha előttünk kel, kioson a konyhába és készít szendvicseket, ahogy mi szoktunk neki :D

tényleg betartja a szabályokat és ugye az szabály, hogy éles késhez nem nyúlhat.

azt már rátok bízom, hogy elképzeljétek ahogy egy 5 éves kisfiú az 1 kilós kenyérből díszkéssel és erővel szel :D

a margarint imádja ezért 3cm vastagon keni rá és persze a szalámi a legjobb ezért fél csomaggal rápakol :D

most szoktatjuk át a gabonapehelyre ;)

2014. nov. 1. 00:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Én annó kb. 9-10 évesen csináltam magamnak, de szerintem előbb is lehetett volna, így legalább ez alól a feladat alól mentesült volna anyukám.
2014. nov. 1. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!