Hogyan kell szendvicset csinálni?
Egyedül vagyok itthon és nem tudom! Már próbáltam úgy hogy kenyérre tettem szőlőcukrot ezt elkentem mézzel öntöttem rá tejet és utána alig értem ki a vécére!:(
Segítesz?XD
Kenyér-cián-hypo-cukor-kénsav (lehetőleg magas koncentrátum)- kutyasz*r- fogkrém - kenyér.
A tetejére szórj puskaport vagy tegyél rá lőgyapotot, de figyelj hogy idejében gyújtsd meg, mert könnyű elrontani.
Jó étvágyat :)
Végy egy kiló kenyeret, otthon szeleteld fel 2cm sugarú gömbökre. A kis golyókat helyezd egy hungaroceledénybe, ezután fűszerezd oregánóval, kálisóval, bazsalikommal, higannyal, amalgámmal, fehérborssal és vaníliáscukorral. 1 órára hagyd állni, hogy összeérjenek az ízek. Ezután az egészet turmixold le, majd öntsd szív alakú kiöntő formába, és süsd ropogósra!
Jó étvágyat kívánok!
Végy egy kenyeret.
Majd mérd meg, számítsd ki a térfogatát, a sűrűségét, oszd el a magasságoddal, majd szorozd meg a testsúlyoddal. Ezután megkapod azt az irányadó mennyiséget, hogy a te étvágyadnak megfelelően hány grammnak és milyen méretűnek kell lennie a kenyérszeletnek. (Ha zsemlét veszel, akkor először becsüld meg egy darab zsemle súlyát, és ugyanígy végezd el a számításokat)
Majd ha már meg van a kenyér szelet mérete, végezd el a számításokat arra vonatkozóan, hogy mit szeretnél rá rárakni. Mérd meg a sajt/a sonka/a méz/a lekvár/a kovászos uborka/az ecetes paprika súlyát. Végezd el a fenti számításokat.
De előtte el ne felejts vérvételre elmenni, ahol megnézik a hemoglobin, fehér és vörös vérsejt szintedet, majd az eredményekkel szivárogj el az orvosodhoz és kérd ki a számodra megfelelő kalória/zsír/szénhidrát/fehérje adatokat. Ha ezzel meg vagy, számold ki, hogy az egységnyi méretű és tömegű kenyérben + feltétben meg van e az orvos által megadott tartalom, ha nincs ezek fényében kezd elölről a számításokat. Ha teljesült minden feltétel jó étvágyat!
Hívj át magadhoz még 1pasit meg 1csajt!
És Kérdezd meg őket h van-e kedvük 1szendvicshez?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!