Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hároméves mellé újszülöttet...

Hároméves mellé újszülöttet betettél egy szobába aludni?

Figyelt kérdés
A nagy már ügyesen alszik egyedül, de éjjel zajokra felriad, néha hiányol is. Gondolom, a testvére sírására is felriadna mindig. Viszont én is a szobájukban aludnék egy ideig.
2010. máj. 12. 16:35
 1/10 anonim ***** válasza:
az én fiam 2éves 9hós,a kishugi most 1hós.eleinte még fel-felébredt a sírásra,mára már alszik mint a bunda:))
2010. máj. 12. 16:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem bántad meg, hogy egy szobában alszanak. Nem féltékeny a nagy a kicsire? Vagy ha álmos, úgyis inkább alszik.
2010. máj. 12. 16:43
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Én nem raktam egy szobába őket. Egy újszülött még sokszor felkel és főleg ha hasfájós nagyon tud sírni. Ráadásul az én nagylányomat a féy is nagyon zavarja, szóval még kislámpát sem tudnék kapcsolni. Most 4 hónapos a kicsi és 3 éves a nagy és kb 2 hét múlva kerülnek össze. Már 3 hónaposan át akartam vinni a kicsit, de ez felújítás miatt kicsit csúszik. De szép új szobájuk lesz és így remélem nem lesz irígység.
2010. máj. 12. 18:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálunk 18 hós volt a nagy amikor a kicsi született és addig míg nem aludta át a kicsi az éjszakát -tehát 11 hétig- velem aludt és csak utána raktam őket egy szobába. A mai napig előfordul hogy valamelyik fel-fel ébred éjszaka, de a másik nem kel fel rá.
2010. máj. 12. 22:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem raktam be a nagyobb szobájába a picit, velünk aludt. Csak jóval később kerültek közös szobába.
2010. máj. 13. 11:13
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Továbbra is affelé hajlok, hogy hármasban kezdjük egy szobában. Ha a pici sírna, felkapnám és ki a nappaliba. Egyébként is kis helyen vagyunk, áthallatszana a sírás éjjel bárhová.

De még nagyon gondolkozom a megoldáson, nem zártam le.

2010. máj. 13. 18:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy babóm van,de ha jönne a kistesó..na ő tuti nem a tesóval aludna...pihennie kell neki is...szerintem!!
2010. máj. 15. 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ, hogy a pici hogy alszik, ha sokszor felkel éjjel, akkor nem tenném őket egy szobába. Nekem egyelőre csak 1 kislányom van, ő újszülöttként volt, hogy óránként felkelt, sokszor fél óra sétálgatással tudtam csak visszaaltatni. 5 hónaposan viszont átaludta az éjszakát.
2010. máj. 15. 23:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi külön tettük a picit, vagyis én alszom a kicsivel, apa a naggyal.

Nálunk a nagy + éves, ébred többször a kicsi 4 hós pedig 2 hetes kora óta 10-7 ig alszik.

Szóval én alszom, apa nem:-)

Eddig csak elvétve ébredt meg a pici szopizni, egy kezemen meg tudom számolni.

Még várunk egy kicsit, amíg szoptatok, nekem így kényelmesebb.

Nálunk az a gond, hogy a nagy nem alszik jól, sokszor ébred és hangosan sír éjjel. Ő keltené fel a picit.

2010. máj. 16. 15:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, a 15.37-es megoldása is tetszik.
2010. máj. 17. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!