Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek a gyereke mehetne kor...

Akinek a gyereke mehetne kor alapján ősztöl iskolába azóktól kérdezném!?

Figyelt kérdés

-megy a gyereketek iskolába?

-ha nem, miért nem?

2017. márc. 31. 15:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek.

9-es, mi az h nem alkalmas még rá? elmondanád?

2017. márc. 31. 20:38
 12/21 Baranka ***** válasza:
100%
Júliusi a nagy. Képességei meg vannak sulihoz. Nagyon jó az összefüggő képessége. De nagyon játékos még. Hamar elkalandozik a figyelme. Nem biztos, hogy végig birna ülni 3-4*45 perc tanórát.
2017. márc. 31. 21:00
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Májusban tölti a 6-ot és megy.Az óvónők szerint abszolút alkalmas rá,és szerintem is.Persze tart az ember tőle,de így érzem jónak,mert a képességei meg vannak hozzá.De akkor sem lenne semmi ha nem menne még.
2017. márc. 31. 21:03
 14/21 anonim ***** válasza:
31%
Beszéd hibái vannak. Az új ovi a szociális kézségeit is eléggé lerontotta. Ahogy elnézem lehet még jövőre sem lesz az sajnos. Nagyon nem örülök mert rettenetesen ki fog lógni a sorból a méretei miatt mindenképpen. Emelett ráadásul kiemelkedően magas az iq- ja több szakember szerint is.
2017. márc. 31. 21:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi tavaly voltunk igy májusi a lányom maradt mert szociálisan nem volt még érett,illetve beszéde miatt járt logopédushoz ,most 7 évesen már várja sulit .
2017. ápr. 1. 06:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Július végén lesz a kisebbik lányom 6 éves. Az óvónők egyöntetű határozott véleménye az volt, hogy maradjon még egy évet. A fő indok az volt, hogy annyira elkalandozik mindig a figyelme, hogy hihetetlenül lassan csinál mindent. Egy pólófelvétel is 5 perc nála, mert közben teljesen máshol jár az esze. A másik, hogy finommotorikában még fejlesztésre szorul. Remélem, jól döntöttünk, mert értelmileg simán bírná, és mondogatja is, hogy már unja az ovit.
2017. ápr. 2. 20:44
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Decemberben volt 6, megy szeptemberben. Minden szempontból alkalmas az iskolára.
2017. ápr. 3. 10:45
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Úgy látom mindegyikőtöknek alapos oka van arra, hogy miért nem küldi iskolába.

Úgy látom csak én vagyok másfajta gondolkodásúakkal körbevéve. A kisfiam csoportjából kb. 20 fő mehetne iskolába, de ezek közül csak vagy ketten mondták, hogy megy a gyerek iskolába. És amikor felmerült, h miért, igazából egyik sem adott ilyen választ, mint amiket ti írtatok. Húzgálták a szájukat, megrántották a vállukat, h hagy maradjon meg, meg á, inkább maradjon még. Minekt még nem érint a dolog, csak jövőre. A fiam januárban tölti a 6-ot, és szeptemberben megy iskolába.

Egy okból kifolyólag megkérdezék tőlem, h akkor az én fiam még nem megy jövőre, ugye? Én meg mondtam, h dehogynem. Januárban 6 éves, szeptemberben mehet. Hát, úgy néztek rám, mint egy ufóra. De miért megy? Kérdezték hatalmasra kerekedett szemmel.

Most csak én gondolom úgy, ha nincs rá különösebb ok, akkor mehet iskolába? Komolyan az volt azérzésem, hogy csak azért nem megy a gyerekük iskolába, mert lehet többet kellene vele foglalkozni.

2017. ápr. 7. 16:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Nálunk ha nincs gond egy januári gyerekel akkor mehet iskolába 6 évesen.ha ufonak néznek nézenek ,te ugy látod meg az ovónők akkor menyen 6 évesen.
2017. ápr. 8. 05:55
 20/21 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk az óvónők mindenkire azt mondják, hogy marafjon ha van oka ha nincd. Minden gyerek 7 évesen megy. Szerintem ez baromság. Mint írtam az enyém sajna tényleg nem áll készen rá, de egy csomó gyerek mehetett volna.
2017. ápr. 8. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!