Akinek a gyereke mehetne kor alapján ősztöl iskolába azóktól kérdezném!?
-megy a gyereketek iskolába?
-ha nem, miért nem?
Köszönöm nektek.
9-es, mi az h nem alkalmas még rá? elmondanád?
Köszönöm a válaszokat. Úgy látom mindegyikőtöknek alapos oka van arra, hogy miért nem küldi iskolába.
Úgy látom csak én vagyok másfajta gondolkodásúakkal körbevéve. A kisfiam csoportjából kb. 20 fő mehetne iskolába, de ezek közül csak vagy ketten mondták, hogy megy a gyerek iskolába. És amikor felmerült, h miért, igazából egyik sem adott ilyen választ, mint amiket ti írtatok. Húzgálták a szájukat, megrántották a vállukat, h hagy maradjon meg, meg á, inkább maradjon még. Minekt még nem érint a dolog, csak jövőre. A fiam januárban tölti a 6-ot, és szeptemberben megy iskolába.
Egy okból kifolyólag megkérdezék tőlem, h akkor az én fiam még nem megy jövőre, ugye? Én meg mondtam, h dehogynem. Januárban 6 éves, szeptemberben mehet. Hát, úgy néztek rám, mint egy ufóra. De miért megy? Kérdezték hatalmasra kerekedett szemmel.
Most csak én gondolom úgy, ha nincs rá különösebb ok, akkor mehet iskolába? Komolyan az volt azérzésem, hogy csak azért nem megy a gyerekük iskolába, mert lehet többet kellene vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!