Korábban nem merült fel nálunk (én voltam a gyerek), de 12 évesen kitaláltam, hogy vörös hajat szeretnék, az amúgy fakóbarna helyett.
Egyetlen kikötés volt, hogy fodrász csinálja. Ennek már több, mint 20 éve és még mindig vörös hajam van. Jól áll, soha nem kötött bele senki.
2017. máj. 2. 12:53
12/20 anonim válasza:
Semmifele hajfestest nem engednek kb. 16 eves korig.
Amugy van 17 eves lanyom is, nem merult fel nala.
2017. máj. 9. 18:12
13/20 anonim válasza:
NEM! Biztos én vagyok a maradi, de 9 évesen melírozni? 10 évesen meg sminkelni fog, 1 év múlva meg spirál? NEM! 9 évesen Barbie-zon, Pónizzon és tanuljon meg írni, olvasni!
2017. máj. 9. 22:41
14/20 anonim válasza:
Engem a suliban olyan 10 evesen gyanusitott meg a tanar,hovy meliroztatom a hajam.
Meg anyumat is behivatta.aztan pofara esett mikor mondta anyum is(mert en egesz nap hiaba mondtam),hogy ez a termeszetes hajszinem.3 szinu volt a hajam,tenyleg ugy nezett ki,mintha festve lenne.pedig nem.vilagos es kozep szoke,es kozep barna volt a hajam.
Sajnos kinottem.
2017. jún. 1. 20:44
15/20 anonim válasza:
8 éves a lányom, fel sem merült sem benne, sem az osztályában a hajfestés, sem tartós festékkel, sem bemosóval. És nem egyházi az iskola. Nem ennek a korosztálynak való, és nem elsősorban a haj egészsége miatt. A neccharisnya meg a combig érő, piros lakkcsizma pl tök nem káros az egészségre, mégse a 9 éveseknek való. Kis üres fejű, határokat nem ismerő de mégis korlátolt bazári majmokat csinálnak belőlük. Sajnos ez a szülőt minősíti, úgyhogy ezekben a családokban ez így is marad.
2017. jún. 1. 20:59
16/20 anonim válasza:
"10 évesen meg sminkelni fog, 1 év múlva meg spirál?"
Hűűűű, szempillaspirál, az a kapudrog a prostitúció irányába, tiltsuk be!
2017. jún. 1. 21:30
17/20 anonim válasza:
Őőő izé... utolsó, te hány éves vagy? Attól tartok, itt nem szempillaspirálról van szó... de most már aludnod kéne. Leckéd kész? :)
2017. jún. 1. 21:34
18/20 jafnrétti válasza:
Olyat engednék, ami x mosás után kijön. Tartós hajfestékkel, szőkítővel nem. Mondjuk nekem fiam van (10 lesz nemsokára), őt az ilyesmi nem érdekli, egyszer kért zöld hajat, de azt színes lakkal megoldottuk, annyi elég volt neki.
2017. szept. 1. 09:51
19/20 anonim válasza:
Korai. Nekem anno anyum azt mondta, hogy középiskoláig várjak. Ezt tartom én is jónak.
2017. nov. 5. 19:41
20/20 anonim válasza:
Ez vajon nem az anyuka ötlete??? Szegény gyerek pár év múlva vajon milyen ötlettel áll elő?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!