MI a véleményed arról, ha egy 9 éves kislánynak melírozott haja van?
Figyelt kérdés
Tetszik vagy nem? Te megengednéd a lányodnak?2017. márc. 24. 16:52
1/20 anonim válasza:
Iszonyat korai, de lassan egyébként elterjedt.
A vallásos iskolák kivételével bárhol előfordul.
2/20 anonim válasza:
Nem tetszik,és nem engedném. Idő előtt tönkre teszi a haját. Vágathat bármilyen frizurát ami tetszik neki (jó,azért ne nyirassa fel) viszont a melír várhat 16 éves korig,vagy tovább. Egy barátnőmmel együtt nőttünk fel,gyönyörű gesztenyebarna dús,göndör haja volt, elkezdte 14 éves kora körül festetni,melíroztatni,eltelt azóta jó pár év,és ritkult a haja,gyorsan zsírosodik,töredezett,egyszóval csúnya lett.
3/20 anonim válasza:
Nem engednem. Aki engedi egy kislanynak, az sem normalis.
4/20 anonim válasza:
Nálunk szerencsére ez nem jellemző, maximum farsangra, vagy bulikra használnak kimosható színezőt, de egyébként a suliban minden kislánynak természetes haja van. Egyébként ennyi idősen nem engedném a lányomnak, max. középiskolától, de akkor is csak színezést.
5/20 anonim válasza:
Én megengedném ha felfogná hogy ez mit tesz a hajával és értelmesen meg tudná magyarázni hogy miért akarja. Persze jól kell még tanulni és viselkedni! :)
6/20 anonim válasza:
Normális szülő nem engedné meg.
7/20 anonim válasza:
Nem engedném meg. Esetleg kimosható színezőt, de azt is csak nyári szünetben.
9/20 anonim válasza:
Korán érő tipus lehet, a fiuzástol sem állhat messze.majdani abortuszgyanus.
10/20 anonim válasza:
9 évesnek színezőt engednék meg leginkább szünetekben vagy farsangi időszakban. Nekem elég maradinak tűntek anno a szüleim mégis 14 évesen megengedték, hogy melíroztassak, utána éveken keresztül melíroztattam. Úgy gondolom, hogy 12-14 évesen én is megengedném a lányomnak normális kereteken belül. 9 évesen mint írtam is max a színezőt engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!