Nektek mi a véleményetek erről?
Hát most mindentől eltekintve,inkább én is a bokorba pisiltetném,mint hogy bevigyem egy nYilvános wc-be. Bár fiúnál nem id kérdés,hogy mehet bármi wc be,hisz állva pisil.
Nekem lányok vannak,inkább bokor,mint közwc. Kórházba is tartom őket,hogy hozzá ne érjenek semmihez,tescoba kiteszem papírral az ülőkét.
Mi lenne? Az hogy gusztustalan es ennyi idosen marnem kene.
Most komolyan mire gondolsz, valaki azt fogja irni, hogy igaza volt en is igy szoktam?
És mit lehet vele csinálni??
Nekem speciel nem éri el az ingerküszöbömet. Viszont hogy 10-ből 8-an nem szedik fel a kutyájuk után a sz.rt és nem sétálhatunk a parkban, mert aknamező, nnna az zavar. És többször láttam, mint pisilő fiút. :-)
Az, hogy gyerek és igy tanították, mert soha nem értek el egy plázáig és most sem tanítja az anyja.
Kiborítani inkább az alja nép borít ki, részegen, lépcsőházba..egy rühös kutya is különb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!