Anyukák, nektek mi a véleményeteket erről? Egy kutya fontosabb mint a gyerekek?
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__8480864-elvi..
Most találtam és olvastam végig ezt a kérdést, anyagként felfoghatatlan, hogy 8 oldalon keresztül sajnalja MINDENKI a kutyát és senkit nem érdekel, hogy ott van 2 kisgyerek :O :(
Ja és a legszebb az apát (kérdezőt) szidják és az anyát sajnálják!!!! Hova fajult a világ??
Beleolvastam a válaszokba, és pont a kérdező válasza akadt a szemem elé, hogy "úgyis úgy fogja tudni, hogy elütötték".
Van párom, van egy 4 hónapos kislányunk, és egy, egy éves Border Collink, akire ugyanúgy tekintünk mint egy családtag. Semmivel sem kevesebb! Hatalmas mozgásigénye van, családcentrikus kutya, a párom rengeteget foglalkozik vele, tanítja, sportol vele. Enyém a kutya, az én nevemen van, törzskönyves, chip-oltások. De soha eszembe nem jutna megválni tőle!
Az amit nő (kérdező) művel, az a legalja. Mondja meg akkor a férjének, punktum, vagy megválnak a kutyától, vagy jobban figyeljen oda a gyerekekre is. De ne terveljen ki ilyen aljas módon dolgokat. Úgy beszél róla mintha, csak egy tárgy lenne. Ne csodálkozz, hogy sajnálják a kutyát. Persze, hogy. Érző lény, akit ugyanúgy megvisel, (akár bele is betegedhet/halhat) ha kiszakítják a megszokott családjából, környezetéből.
Remélem a férj átlátja a dolgokat, és idejében lépni fog!
A kérdésedre válaszolva Nem, se kutya, se semmi/senki más nem lehetne fontosabb a gyerekeimnél.
Az azért durva lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!