Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyereknél sok a napi...

2 éves gyereknél sok a napi 3*fél óra tvnézés?

Figyelt kérdés

2017. márc. 16. 16:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%

Az evést hogy oldom meg?-együtt eszek vele.

A zuhanyzást?-este, mikor ő már alszik, ha esetleg reggel akkor bejöhet a fürdőbe.

Wc?-míg kicsi volt ha akart bejöhetett, mostmár tudja hogy két perc és jövök vissza.

2017. márc. 16. 22:17
 12/15 anonim ***** válasza:
26%

6 éves korig a napi 20 perc a hivatalos határ de az sem ajanlott.

Napi 3x0 5 orara kikapcsolni a gyereket már beteges 100% hogy már függő

2017. márc. 18. 16:06
 13/15 piroska és a farkas ***** válasza:
Szerintem is rengeted. Nekem most lesz 3 éves a lányom, van olyan nap amikor egyáltalán nem néz mesét. Ano 20 hónaposan leszokott a napközbeni alvásról. Nekem hatalmas szerencsém, h irtó jól eljátszik egyedül, de van, h igényli a társaságomat, pl ha mosogatok, kijön a konyhába rajzolni. Ezt 2 évesen is megcsinálta már, mint ahogy borsót is akkortól9, h atól még létezem, h magamra szánnám azt a tíz percet. Sajnos könnyen bele lehet esni abba a csapdába, h a tv géedített babysitterré váljon, de én azt gondolom, megtérül később az az erőfeszítés amit azért teszünk, h elkerűljük ezt. Vannak olyan élethelyzetek amikor valóban nagy segítsíg, egy jól megválasztott, erőszakmentes, feldolgozható mese gazdagíthatja is a kicsi világát, de nagyfokú tudatosságra van szükség. Gondold át szerintem, h mik azok amikkel be tudnád vonni, pl.amikor főzöl, fejtsen borsót, tarkababot, ha takarítasz, meki is legyen rongya, ha kávéznál, kapjon kis műanyag csészéket, és kávézzon ő is a babáival, stb.
2017. márc. 18. 20:00
 14/15 piroska és a farkas ***** válasza:
Hát hogy ennek a fele hogy törlődöt ki, passz. A magamra szánt tíz percnél lemaradt, h én bent iszom a kapucsínót, ahol játszik. Megkérem, h hadd igyam meg nyugodtan, és, h vigyázzon nagyon, mert forró. Ezt tiszteletben is tartja már egy bő éve.
2017. márc. 18. 20:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Legtöbbször velem is jön. Ugyan én nem vonom be, de ott van körülöttem. Engem nem zavar, mert ami olyan azt akkor csinálom amikor alszik.
2017. márc. 19. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!