Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért viselkedik így mikor...

Miért viselkedik így mikor haza hozom az oviból?

Figyelt kérdés

Lányom 3,5 éves. Október óta jár oviba. Nem volt semmi gond a beszoktatásnál. Talán 1 hét volt amikor sírt hogy ne menjek el.

Vannak napok amikor kezelhetetlen mikor hazajövünk. Mondom neki, hogy nem szabad és csakazért is csinálja. Pl ma tejszeletet ettek a kisöccsével (2 éves) mondtam neki addig üljön le amíg megeszi. Párszor felállt és futott egy kört, aztán elvettem utána azért ment a hiszti. Mondom neki ne ugráljon a hátamra erre csak azért is ugrál. Meg sorolhatnám még.

Illetve azt mondja szeret oviba járni, vannak barátnői az óvónénik is mondják eljátszik, mindenben kiveszi a részét. De sokszor reggelente szomorúan megy be a terembe, illetva amikor megyek érte lassan sétál oda hozzám mintha szomorú lenne de azért egy kicsit vigyorog. (Bocsi nem tudom máshogy leírni)

Ez azt jelenti nem szeret oviba lenni?

2017. márc. 14. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Minden gyereknek kell kis idő hogy levesse az ovis szokásokat otthon és visszaváltozzon önmagává.

Néha olyan mintha haborubol jönnénel haza kalimpálva

2017. márc. 14. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Édesanyám szerint én is ilyen voltam+kitaláltam mindig valamit ami miatt hisztizhettem. Annak tudták be akkoriban,hogy az oviban jó kislány voltam,szót fogadtam,sosem volt velem baj,valahol ki kellett jöjjön az egész napos huncutság és ugye az öcsém egész nap otthon volt anyuval így azt akartam ha hazaérek akkor rám figyeljen.
2017. márc. 14. 21:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondolok, hogy ott ugye nem rosszalkodhat nem hisztizhet ott azért jobban tart és itthon vezeti le a feszültséget.
2017. márc. 14. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!