A nagyon szép gyerekeket bántják?
Anyukák! Mi az, hogy kivételesen szép baba, és modellkedik, meg az átlagosnál szebb.....
Múltkor láttam egy reklámba egy kisfiút, aki példaul nem volt szép szerintem, de valószínűleg mások meg nagyon szépnek látják. Ez mindig relatív.
soha nem vettem még észre, hogy szép gyereket csúfolnának. A kis majmokat, akiket anyuka bazárimajomnak öltöztet, na azokat csúfolják.
Csatlakozom a 10-eshez, én ugyan nem pontozok le senkit, de megmosolygom az ilyen "mások is azt mondják a gyerekemre, hogy szép" kommenteket (igen, g.e.c.i vagyok), mert a gyerekek 70-80%-a nagyon szép 1-8 éves koruk között. Nagy szemek, hosszú szempillák, pelyhes haj, sima és ránctalan bőr, csintalan tekintet és mosoly, hát kevés gyerek nem szép ebben a korban :)
Amúgy csak nagyon csúnyácska gyerekre nem mondom, hogy szép, de még őket is megdicsérem, hogy milyen aranyosak és helyesek... Van egyáltalán olyan ember, aki egy szülőnek azt mondja, hogy nem szép a gyereke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!